top of page
  • Εικόνα συγγραφέαDanny

Συνεχίζουμε με Champions League [Προγνωστικά 28/10]


prognostika

Χρόνια πολλά φίλοι αναγνώστες! Μεγάλη εθνική εορτή σήμερα.. κάποιοι κάποτε έδωσαν την μάχη για να είμαστε εμείς σήμερα ελεύθεροι.. αυτούς τιμάμε.. Χρόνια πολλά!

Όσον αφορά την χθεσινή ημέρα.. είχε τα καλά της και τα άσχημα της.. 4/7 σημεία είχα χθές.

Προχωράμε με τα σημερινά ματσάκια του Champions League.. Πάμε να δούμε τα σημεία μου για τα αποψινά..

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ UKGC | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ | Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ & ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ.


ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ - ΠΑΡΙ Σ.Ζ 2-4 ΓΚΟΛ

Η Μπασακσεχίρ έδειξε χαρακτήρα μέσα στην Λειψία και δεν διασύρθηκε.. αν και έφαγε γρήγορα γρήγορα τα 2 πρώτα γκολ.. Σήμερα υποδέχεται την Παρί Σ.Ζ.. δύσκολο να καταφέρει να πάρει κάτι θετικό καθώς η Παρί είναι πολλές κλάσεις καλύτερη ομάδα σε όλα τα επίπεδα.. αν πάρω σαν δεδομένο πως η Μπασακσεχίρ δεν θα σκοράρει.. τότε στοιχηματικά η επιλογή μου θα είναι τα 2-4 γκολ..


ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ - ΤΣΕΛΣΙ NO BET

H Κράσνονταρ δεν είναι ομάδα που με πείθει αγωνιστικά.. 1-3 έχασε το Σουκού στην έδρα της από την Σπαρτάκ Μόσχας..η Τσέλσι έχει 2 συνεχόμενα 0-0 (με Σεβίλλη και με Μανσεστερ Γ.) και γενικότερα δυσκολεύεται να πάρει νίκες..η ομάδα του Λάμπαρντ έχει σήμερα την ευκαιρία της.. στοιχηματικά δεν βρήκα κάποιο σημείο που να έχει αξία πάντως..


ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ G/G & OVER 2.5

To καλύτερο παιχνίδι της ημέρα είναι αυτό ανάμεσα στην Γιούβε και την Μπάρτσα.. τι περιμένω να δώ;;; Περιμένω γκολ και από τις 2 ομάδες και θέαμα.. αυτό θέλω να δώ και αυτό περιμένω πως θα γίνει.. η Μπαρτσελόνα έχασε 1-3 στην έδρα της από την Ρεάλ.. αλλά δεν ήταν κακή.. αδιάφορη μου φάνηκε περισσότερο παρά κακή..η Γιούβε είναι η κλασσική


21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ MGA | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ


ΜΑΝΣΕΣΤΕΡ Γ. - ΛΕΙΨΙΑ G/G & OVER 2.5

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατι οι μπουκ βλέπουν οτι το παιχνίδι δεν θα έρθει με ευκολία Over 2.5.. η Λειψία εκτός έδρας ξέρει να αγωνίζεται και για εμένα είναι βέβαιο πως θα βρεί δίχτυα απέναντι στην άμυνα της Μάνσεστερ.. από την άλλη η Μάνσεστερ έχει όλα τα φόντα να σκοράρει απέναντι στην άμυνα της Λειψίας.. G/G και Over 2.5 η πρόταση μου..


ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ G/G

Θα συνεχίσω να λέω, ότι έλεγα και στα προκριματικά.. η Φερεντσβάρος είναι καλή ομάδα και αποτελεί για εμένα ευχάριστη έκπληξη.. Μέσα στη Βαρκελώνη την 1η αγωνιστική διασύρθηκε όμως με 5-1 και κατάλαβε τι θα πεί Champions League.. η Ντιναμό είναι έμπειρη ομάδα και θα πάιξει για την νίκη.. θεωρώ πως θα σκοράρουν και οι δυο..

21+.Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114. Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ. Υπεύθυνο Παιχνίδι.


ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ - ΖΕΝΙΤ G/G & OVER 2.5

Ομάδες που σκοράρουν και οι δυο..η Μπορούσια σκοράρει σχεδόν σε όλα τα επίσημα της.. το ίδιο κάνει και η Ζενίτ.. Αναμέτρηση που θεωρώ πως θα έχει γκολ και από τους 2..και θα πάμε και σε Over.. προφανώς και φαβορί είναη η Μπορούσια..αλλά μην υποτιμάτε την Ζενίτ..


ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ - ΛΑΤΣΙΟ G/G & OVER 2.5

Φαβορί δίνει την Κλαμπ Μπριζ ο Μπουκ.. μια Κλάμπ Μπριζ που έβγαλε διπλό μέσα στην Ζενιτ στο τέλος της αναμέτρησης δικαιότατα..η Λάτσιο από την άλλη.. έχει δυο συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα (νίκη με Μπολόνια, νίκη με Ντόρτμουντ).. ομάδες που βγάζουν over και οι δυο.. επίσης σκοράρουν στα επίσημα τους και οι δυο..


ΣΕΒΙΛΛΗ - ΡΕΝ UNDER 2.5

Σφιχτό παιχνίδι με λίγα γκολ και φαβορί την Σεβίλλη.. αυτή είναι η εικόνα μου για την συγκεκριμένη αναμέτρηση..



*Oι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

181 Προβολές

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
stoiximan eikona.jpg
Stoiximan

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
pamestoiximaimage.jpg
pamestoixima_260x160.png

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
betback.png
bet365

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
BWIN Leaderboard_edited.jpg
Bwin

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
1200x800_edited.jpg
Betshop

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
400x1000_Right_edited.jpg
Sportingbet

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
Super Combo novibet_edited.jpg
Novibet

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
Στοιχηματικά νέα

Προγνωστικά Στοιχήματος
Καθημερινά η ομάδα του Kouvadomania.gr αναλύει και προτείνει σημεία από το ποδοσφαιρικό κουπόνι στοιχήματος. Τα προγνωστικά στοιχήματος είναι γραμμένα με απλό κατανοητό τρόπο και πολύ εύκολο να τα βρείτε μέσα στην ιστοσελίδα.
Τα προγνωστικά μας είναι είτε σε άρθρα με ανάλυση, είτε ως προτάσεις Quick Bet με προτεινόμενα σημεία και απόδοση σε πίνακα.


Προγνωστικά Στοιχήματος Ποδοσφαίρου
Στην Kouvadomania.gr θα βρείτε κατά κύριο λόγο προγνωστικά στοιχήματος ποδοσφαίρου, μας αρέσει το ποδόσφαιρο περισσότερο από κάθε άλλο άθλημα, παρόλα αυτά κάποιες φορές θα βρείτε και προγνωστικά άλλων αθλημάτων είτε μέσο συνεργασίας με κάποιον tipster είτε σε περιπτώσεις μεγάλων διοργανώσεων.

Προγνωστικά Στοιχήματος Quick Bet
Τα προγνωστικά στοιχήματος Quick Bet είναι ένας πίνακας προτάσεων ο οποίος ανανεώνεται σχεδόν καθημερινά και παρουσιάζει κάποιες βασικές προτάσεις της ομάδας της σελίδας μας χωρίς ανάλυση.
Ουσιαστικά μιλάμε για "γρήγορες" προβλέψεις. Συνήθως τα προγνωστικά αυτά συμβαδίζουν με τα άρθρα προγνωστικών στοιχήματος που θα βρείς στην σελίδα μας.


Προγνωστικά Στοιχήματος Bet Builder Τα προγνωστικά στοιχήματος Bet Builder δίνονται κυρίως σε σπουδαίες αναμετρήσεις είτε ενχώριες είτε μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων. Εκμεταλευόμαστε την δυνατότητα Bet Builder των στοιχηματικών και πρακτικά προτείνουμε για 1 συγκεκριμένη αναμέτρηση συνδυασμό σημείων. Τα προγνωστικά στοιχήματος Bet Builder είναι ιδιαίτερα διασκεδαστικά και συνήθως οι αποδόσεις που καταλήγουν είναι ιδιαίτερα αξιόλογες.

Θεωρία Στοιχήματος

Kouvadomania.gr

👉 Προγνωστικά Στοιχήματος. Αναλύσεις & Προβλέψεις για το Πάμε Στοίχημα. Προγνωστικά στοιχήματος δωρεάν καθημερινά. 
Oι καλύτερες προτάσεις για το πάμε στοίχημα, καθημερινά με ιστορικό προβλέψεων! Προγνωστικά Στοιχήματος - Τί παίζουμε στοίχημα σήμερα;
Προγνωστικά Στοιχήματος, δωρεάν προτάσεις για το στοίχημα. Προγνωστικά Bet Builder, προβλέψεις. Quick Bet!

bottom of page