top of page
  • Εικόνα συγγραφέαDanny

Σαββατιάτικο ΤΑΜΕΙΟ! [Προγνωστικά 31/10]


Σάββατο σήμερα φίλοι μου, τελευταία ημέρα του Οκτώβρη.. το κουπόνι είναι πλήρες και οι επιλογές πάρα πολλές.. ξεχώρισα κάποια σημεία τα οποία θα μοιραστώ μαζί σας.. Πάμε να τα δούμε..

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ UKGC | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ | Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ & ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ.


ΣΕΦΙΛΝΤ Γ. - ΜΑΝΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ 2-3 ΓΚΟΛ

Η ομάδα του Σέφιλντ δεν ξεκίνησε καθόλου καλά τη χρονιά, βέβαια είχε και δύσκολο πρόγραμμα.. αλλά σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογείτε το 0-1-5.. μόλις 1 ισοπαλία σε 6 παιχνίδια.. από την άλλη η Σίτι έμεινε πίσω στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος με μόλις 2 νίκες στα 5 πρώτα παιχνίδια.. δύσκολη αναμέτρηση.. δεν νομίζω να ξεφύγει το σκορ.. άλλωστε και η προϊστορία των αναμετρήσεων δεν έχουν μεγάλα σκορ..


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜ. 3-5 ΓΚΟΛ

Εύκολο μεσημέρι αναμένεται για τον Ολυμπιακό, απέναντι στον Απόλλων που δεν δείχνει έτοιμος αγωνιστικά.. η απόδοση στο Over είναι πολύ χαμηλή ενώ αντίθετα η απόδοση στα 3-5 γκολ είναι αρκετά τίμια.. Δεν νομίζω να σκοράρει ο Απόλλων.. αν κάποιος θέλει να παίξει σκορ.. πολύ πιθανό θα ήταν και το 3-0


ΡΕΑΛ Μ. - ΟΥΕΣΚΑ 1 & OVER 2.5

H Oυέσκα δεν έχει σταυρώσει νίκη ακόμη στην Primera.. και παρουσιάζεται και ιδιαίτερα ασταθής στην άμυνα της.. από την άλλη η Ρεάλ δεν έβρισκε δίχτυα και γκέλαρε.. και ξαφνικά πήγε και μου έβγαλε διπλό με 1-3 μέσα στη Βαρκελώνη.. επίσης μεσοβδόμαδα έφυγε με την ισοπαλλία από την έδρα της Γκλάντμπαχ με 2-2.. η Ρέαλ σκοράρει και σήμερα θα κερδίσει.. ο άσσος σε συνδυασμό με Over 2.5 είναι η επιλογή μου..


21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ MGA | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ


ΚΡΟΤΟΝΕ - ΑΤΑΛΑΝΤΑ OVER 3.5

4/6 τελευταία της παιχνίδι η Κροτόνε επιβεβαίωσε το σημείο Over 3.5.. Στα τελευταία 6 παιχνίδια της η Αταλάντα φέρνει Over 3.5.. η απόδοση στο Over 3.5 είναι εξαιρετική.. άρα ακολουθώ την στατιστική και την λογική..


ΑΪΝΤΡΑΧΤ - ΒΕΡΝΤΕΡ Β. G/G & OVER 2.5

Mε 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα πορεύονται οι δυο ομάδες στο φετινό πρωτάθλημα ως τώρα.. σκοράροντας ο καθένας απο 7 γκολ.. ενώ από θέμα τερμάτων που δέχονται η Άϊντραχτ δέχτηκε 9 ενώ η Βέρντερ 7.. To παιχνίδι έχει πολύ γκολ/γκολ με την Βέρντερ να σκοράρει σχεδόν σε όλα τα επίσημα της.. επίσης δεν πιστέυω να λήξει Χ.. οπότε παίρνω και συνδυσμό με Over 2.5..

21+.Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114. Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ. Υπεύθυνο Παιχνίδι.


ΑΟΥΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΜΑΪΝΤΣ OVER 2.5

Mε την Μαϊντς να φέρνει Over 3.5 στα 4 από τα 5 επίσημα της παιχνίδια.. δεν μπορώ να καταλάβω γιατι ο μπουκ πληρώνει τόσο το Over 2.5.. η Άουσμπουργκ είνα ομάδα που σκοράρει και δεν θα μασίσει να ανοιχτεί επιθετικά.. το Over 2.5 είναι η επιλογή μου..


ΚΟΛΩΝΙΑ - ΜΠΑΓΕΡΝ OVER 3.5

Δεν σταματιέται η φετινή Μπάγερν.. ποσό μάλλον από την άμυνα της Κολωνίας..Το μόνο που μπορεί να επηρεάσει τους Βαυαρούς είναι η κόπωση από τα συνεχόμενα επίσημα.. στοιχηματικά η επιλογή του Over 3.5 μοιάζει απολύτος λογική..άλλωστε με επιβεβαιώνει και η προϊστορία αλλά και οι 2 ήττες της Κολωνίας εντός έδρας από Γκλάντμπαχ και Χοφενχαϊμ που είχαν υψηλό σκορ..


ΜΠΙΛΜΠΑΟ - ΣΕΒΙΛΛΗ OVER 1.5

Έχω γράψει πολλές φορές τη γνώμη μου για τις απογευματινές αναμετρήσεις της Ισπανίας.. δεν είναι δυνατόν να μην εκμεταλευτώ την απόδοση όταν το Over 1.5.. όταν παίζουν ομάδες της ποιότητας της Μπιλμπάο και της Σεβίλλης..Επιλογή καθαρά λογο απόδοσης..


ΙΝΤΕΡ Μ. - ΠΑΡΜΑ 3-5 ΓΚΟΛ

Με την Πάρμα να επιβεβαιώνει στα τελευταία 5 επίσημα της παιχνίδια 4 φορές Over 3.5 και με την Ίντερ να είναι εντυπωσιακή στην επίθεση και να χρειάζεται την νίκη.. η επιλογή του Over έχει την λογική της.. όμως λογο χαμηλής απόδοσης επιλέγω τα 3-5 γκολ..


ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ - ΛΕΙΨΙΑ 3-5 ΓΚΟΛ

Γκλάντμπαχ και Λειψία θα μας χαρίσουν γκολ και θέαμα όπως κάθε φορά που συναντιόνται.. η Γκλάντμπαχ μετά το μέτριο ξεκίνημα της δείχνει να πατάει πολύ καλά αγωνιστικά και κάνει το comeback έχοντας ξεχάσει τη θα πεί ήττα ακόμη και με αντιπάλους στο Τσουλού την Ίντερ και τη Ρεάλ Μ. από την άλλη έχουμε την πρωτοπόρο Λειψία που έφαγε ένα γερό χαστούκι μεσοβδόμαδα από την Μάνσεστερ Γ.. χάνοντας 5-0... Το συγκεκριμένο παιχνίδι θα το παρακολουθήσω σίγουρα..


Καλη επιτυχία σε όλους!


*Oι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

172 Προβολές

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
stoiximan eikona.jpg
Stoiximan

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
pamestoiximaimage.jpg
pamestoixima_260x160.png

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
betback.png
bet365

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
BWIN Leaderboard_edited.jpg
Bwin

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
1200x800_edited.jpg
Betshop

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
400x1000_Right_edited.jpg
Sportingbet

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
Super Combo novibet_edited.jpg
Novibet

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
Στοιχηματικά νέα

Προγνωστικά Στοιχήματος
Καθημερινά η ομάδα του Kouvadomania.gr αναλύει και προτείνει σημεία από το ποδοσφαιρικό κουπόνι στοιχήματος. Τα προγνωστικά στοιχήματος είναι γραμμένα με απλό κατανοητό τρόπο και πολύ εύκολο να τα βρείτε μέσα στην ιστοσελίδα.
Τα προγνωστικά μας είναι είτε σε άρθρα με ανάλυση, είτε ως προτάσεις Quick Bet με προτεινόμενα σημεία και απόδοση σε πίνακα.


Προγνωστικά Στοιχήματος Ποδοσφαίρου
Στην Kouvadomania.gr θα βρείτε κατά κύριο λόγο προγνωστικά στοιχήματος ποδοσφαίρου, μας αρέσει το ποδόσφαιρο περισσότερο από κάθε άλλο άθλημα, παρόλα αυτά κάποιες φορές θα βρείτε και προγνωστικά άλλων αθλημάτων είτε μέσο συνεργασίας με κάποιον tipster είτε σε περιπτώσεις μεγάλων διοργανώσεων.

Προγνωστικά Στοιχήματος Quick Bet
Τα προγνωστικά στοιχήματος Quick Bet είναι ένας πίνακας προτάσεων ο οποίος ανανεώνεται σχεδόν καθημερινά και παρουσιάζει κάποιες βασικές προτάσεις της ομάδας της σελίδας μας χωρίς ανάλυση.
Ουσιαστικά μιλάμε για "γρήγορες" προβλέψεις. Συνήθως τα προγνωστικά αυτά συμβαδίζουν με τα άρθρα προγνωστικών στοιχήματος που θα βρείς στην σελίδα μας.


Προγνωστικά Στοιχήματος Bet Builder Τα προγνωστικά στοιχήματος Bet Builder δίνονται κυρίως σε σπουδαίες αναμετρήσεις είτε ενχώριες είτε μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων. Εκμεταλευόμαστε την δυνατότητα Bet Builder των στοιχηματικών και πρακτικά προτείνουμε για 1 συγκεκριμένη αναμέτρηση συνδυασμό σημείων. Τα προγνωστικά στοιχήματος Bet Builder είναι ιδιαίτερα διασκεδαστικά και συνήθως οι αποδόσεις που καταλήγουν είναι ιδιαίτερα αξιόλογες.

Θεωρία Στοιχήματος

Kouvadomania.gr

👉 Προγνωστικά Στοιχήματος. Αναλύσεις & Προβλέψεις για το Πάμε Στοίχημα. Προγνωστικά στοιχήματος δωρεάν καθημερινά. 
Oι καλύτερες προτάσεις για το πάμε στοίχημα, καθημερινά με ιστορικό προβλέψεων! Προγνωστικά Στοιχήματος - Τί παίζουμε στοίχημα σήμερα;
Προγνωστικά Στοιχήματος, δωρεάν προτάσεις για το στοίχημα. Προγνωστικά Bet Builder, προβλέψεις. Quick Bet!

bottom of page