top of page
  • Εικόνα συγγραφέαDanny

Πλούσιο κουπόνι Σαββάτου! [Προγνωστικά 24/10]


προγνωστικα

Σάββατο σήμερα φίλοι γκουρού του στοιχήματος και το κουπονάκι μας έχει πολλές μα πάρα πολλές επιλογές.. Φουλ δράση λοιπόν και έχω ξεχωρίσει κάποια σημεία τα οποία θα μοιραστώ μαζί σας.. χθές.. δυστηχώς μας τα χάλασαν Στουγκάρδη και Κολωνία και δεν κάναμε το 3/3.. Ετσί είναι όμως.. Πάμε να δούμε παρέα τα σημερινά..

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ UKGC | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ | Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ & ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ.


ΧΟΛΣΤΑΪΝ - ΓΚΡΟΪΤΕΡ Φ. UNDER 3.5

H γηπεδούχος Κιελ είναι κατα την άποψη μου ένα απο τα φαβορί για την άνοδο, άλλωστε οι 3 νίκες και η 1 ισοπαλία στα πρώτα 4 παιχνίδια με επιβεβαιώνουν.. από την άλλη έχουμε μια Γκρόιτερ που φέτος δεν πατάει καθόλου καλά.. Ουτε η Κιελ αλλά ούτε και η Γκρόιτερ δεν συνηθίζουν στα παιχνίδια τους να φέρνουν μεγάλα σκορ.. γιατι να γίνει σήμερα;; Under 3.5


ΑΤΑΛΑΝΤΑ - ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ 3-5 ΓΚΟΛ

Διαστημική επιθετικά συνεχίζει και φέτος η Αταλάντα, η ομάδα του Μπέργκαμο έχει πολύ μεγάλη άνεση στο σκοράρισμα και παίζει ιδιαίτερα επιθετικά.. έβγαλε διπλό με άνεση στη Δανία μεσοβδόμαδα απέναντι στη Μίντιλαν με σκορ 0-4.. η Σαμπτόρια του Ρανιέρι κάνει καλή πορεία φέτος με 2 νίκες και 2 ήττες με 2/2 στα τελευταία 2 επίσημα παιχνίδια της.. έχει 4/4 Over και το ίδιο πιστεύω πως θα συμβεί και σήμερα.. το Over όμως παίζει πολύ χαμηλά για αυτό θα πάω με τα 3-5 γκολ.. ελπίζοντας να μην ξεφύγει το παιχνίδι..


ΛΕΙΨΙΑ - ΧΕΡΤΑ 3-5 ΓΚΟΛ

Πρωτοπόρος και πανίσχυρη εμφανίζεται και φέτος η Λειψία με 3 νίκες και 1 ισοπαλία έχοντας 10 γκολ στο ενεργητικό της και μόλις 2 γκολ παθητικό.. η Χέρτα από την άλλη δεν ξεκίνησε καλά.. 1 νίκη και 3 ήττες έχοντας 10 γκολ παθητικό.. Η προϊστορία των αναμετρήσεων μεταξί τους αλλά και η φετινή εικόνα με οδηγεί στην επιλογή των πολλών γκολ.. όπως και στο προηγούμενο προγνωστικό, έτσι και σε αυτό.. το Over παίζει χαμηλά οπότε πάω με τα 3-5 γκολ που παίζει σε αρκετά τίμια απόδοση


21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ MGA | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ


ΜΑΪΝΤΖ - ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ 2Χ & OVER 2.5

4/4 ήττες έχει φέτος η Μαϊντζ που δεν μπορεί να σηκώει κεφάλι στη φετινή σεζόν.. κι όχι μόνο χάνει αλλά δέχεται και με ευκολία η άμυνα της γκολ.. από την άλλη έχουμε την Γκλάντμπαχ που πήρε Χ μέσα στο Σαν σίρο από την Ίντερ μεσοβδόμαδα.. και γενικότερα μπορεί να μην κερδίζει αλλά δεν χάνει.. το σημερινο παιχνίδι θα είναι η ευκαιρία της Μαϊντζ;; Δεν νομιζώ.. θεωρώ πως η Μπορούσια δεν θα χάσει σήμερα ενώ και τα συνολικά γκολ θα είναι περισσότερ από 2 κατα την άποψη μου..


ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΡΕΑΛ Μ. UNDER 3.5

Οταν έχει Ελ Κλάσικο λίγη σημασία παίζει η φόρμα και η μέχρι τώρα πορεία.. πάντα αυτά τα παιχνίδια είναι διαφορετικά..Κρατώ μονάχα τα εξής.. τις 2 συνεχόμενες σφαλιάρες που έφαγε η Ρέαλ (ήττα απο Καντιθ, παρολίγο διασυρμό από Σαχτάρ), οτι η Μπαρτσελόνα δεν έχει χάσει στα τελευταία 4 εντός από την Ρέαλ.Μ και τέλος πως η Μπάρτσα έχει δεχτεί 2 γκολ σε 4 παιχνίδια.. Στοιχηματικά θα πάω με τo Under 3.5.. καθώς η Ρεάλ αν θέλει να έχει πιθανότητες θα πρέπει να παίξει επιτέλους τακτικά σωστά στην άμυνα..


ΑΟΥΣΤΡΙΑ Β. - ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ 3-5 ΓΚΟΛ

Αούστρια Β. και Σάλτσμπουργκ είναι ομάδες που σκοράρουν κατα ρυπάς.. ειδικά η Σάλτμπουργκ δείνχει ασταμάτητη.. δεν πάει πίσω στο σκοράρισμα και η Αούστρια που σκοράρει στα τελευταία παιχνίδια τουλάχιστον 2 γκολ.. το Over είναι πολύ πολύ χαμηλό αλλά η λογική λέει πολλά γκολ.. θα πάω με τα 3-5 γκολ και σε αυτή την αναμέτρηση..


21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ UKGC | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ


ΤΖΕΝΟΑ - ΙΝΤΕΡ Μ. 3-5 ΓΚΟΛ

Τζένοα και Ιντερ στα τελευταία 4 παιχνίδια μεταξί τους.. έχουν προσφέρει ωραιότατα Over.. Για να τπούμε πως έχουν.. η Ιντερ πρόσφερε ωραία Over καθώς η Τζένοα στα τελευταία 4 παιχνίδια της απέναντι στην Ίντερ δεν κατάφερε να σκοράρει.. Πολλά γκολ περιμένω και σε αυτό το παιχνίδι.. τα 3-5 γκολ είναι και εδώ η επιλογή μου σε λογική απόδοση..


ΜΑΝΣΕΣΤΕΡ Γ. - ΤΣΕΛΣΙ 2-4 ΓΚΟΛ

Bάζουν τρών και οι δυο ομάδες.. Δεν παρουσιάζονται καθόλου σοβαρές στο φετινό πρωτάθλημα.. και από ότι φαίνετε για άλλη μια χρονιά θα κινηθούν στη μετριότητα.. διεκδικόντας ένα Ευρωπαϊκο εισητήριο.. Λογικά θα σκοράρουν και οι δυο ομάδες.. με το Over να είναι αρκετά πιθανό..Στοιχηματικά με καλύπτει η επιλογή 2-4 γκολ..


ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ - ΣΑΛΚΕ OVER 2.5

Και μόνο που διαβάζω τα ονόματα τωνδυο ομάδων και γνωρίζοντας την φετινή τους πορεία στο μυαλό έρχεται αυτομάτος η επιλογή του Over 2.5.. οκ είναι Βεστφαλικό ντέρμπι αλλά η Μπορούσια είναι πολύ πολύ ανώτερη και μπορεί ακόμη και να βγάλει μόνη της το Overάκι..


Συνδυάστε τις επιλογές μου όπως εσείς θέλετε! Σας εύχομαι καλή επιτυχία.. και μην ξεχνάτε να παίζετε υπεύθυνα..



*Oι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

524 Προβολές

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
stoiximan eikona.jpg
Stoiximan

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
pamestoiximaimage.jpg
pamestoixima_260x160.png

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
betback.png
bet365

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
BWIN Leaderboard_edited.jpg
Bwin

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
1200x800_edited.jpg
Betshop

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
400x1000_Right_edited.jpg
Sportingbet

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
Super Combo novibet_edited.jpg
Novibet

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
Στοιχηματικά νέα

Προγνωστικά Στοιχήματος
Καθημερινά η ομάδα του Kouvadomania.gr αναλύει και προτείνει σημεία από το ποδοσφαιρικό κουπόνι στοιχήματος. Τα προγνωστικά στοιχήματος είναι γραμμένα με απλό κατανοητό τρόπο και πολύ εύκολο να τα βρείτε μέσα στην ιστοσελίδα.
Τα προγνωστικά μας είναι είτε σε άρθρα με ανάλυση, είτε ως προτάσεις Quick Bet με προτεινόμενα σημεία και απόδοση σε πίνακα.


Προγνωστικά Στοιχήματος Ποδοσφαίρου
Στην Kouvadomania.gr θα βρείτε κατά κύριο λόγο προγνωστικά στοιχήματος ποδοσφαίρου, μας αρέσει το ποδόσφαιρο περισσότερο από κάθε άλλο άθλημα, παρόλα αυτά κάποιες φορές θα βρείτε και προγνωστικά άλλων αθλημάτων είτε μέσο συνεργασίας με κάποιον tipster είτε σε περιπτώσεις μεγάλων διοργανώσεων.

Προγνωστικά Στοιχήματος Quick Bet
Τα προγνωστικά στοιχήματος Quick Bet είναι ένας πίνακας προτάσεων ο οποίος ανανεώνεται σχεδόν καθημερινά και παρουσιάζει κάποιες βασικές προτάσεις της ομάδας της σελίδας μας χωρίς ανάλυση.
Ουσιαστικά μιλάμε για "γρήγορες" προβλέψεις. Συνήθως τα προγνωστικά αυτά συμβαδίζουν με τα άρθρα προγνωστικών στοιχήματος που θα βρείς στην σελίδα μας.


Προγνωστικά Στοιχήματος Bet Builder Τα προγνωστικά στοιχήματος Bet Builder δίνονται κυρίως σε σπουδαίες αναμετρήσεις είτε ενχώριες είτε μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων. Εκμεταλευόμαστε την δυνατότητα Bet Builder των στοιχηματικών και πρακτικά προτείνουμε για 1 συγκεκριμένη αναμέτρηση συνδυασμό σημείων. Τα προγνωστικά στοιχήματος Bet Builder είναι ιδιαίτερα διασκεδαστικά και συνήθως οι αποδόσεις που καταλήγουν είναι ιδιαίτερα αξιόλογες.

Θεωρία Στοιχήματος

Kouvadomania.gr

👉 Προγνωστικά Στοιχήματος. Αναλύσεις & Προβλέψεις για το Πάμε Στοίχημα. Προγνωστικά στοιχήματος δωρεάν καθημερινά. 
Oι καλύτερες προτάσεις για το πάμε στοίχημα, καθημερινά με ιστορικό προβλέψεων! Προγνωστικά Στοιχήματος - Τί παίζουμε στοίχημα σήμερα;
Προγνωστικά Στοιχήματος, δωρεάν προτάσεις για το στοίχημα. Προγνωστικά Bet Builder, προβλέψεις. Quick Bet!

bottom of page