top of page
  • Εικόνα συγγραφέαDanny

Κουπόνι Κυριακής! [Προγνωστικά 07/03]


Προγνωστικά

Γειά σας φίλοι αναγνώστες, Κυριακή με ντέρμπι σε όλη την Ευρώπη.. αλλά και στην Ελλάδα με την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Άρη να ξεχωρίζει στο ενχώριο κουπόνι.. Στη Μαδρίτη έχουμε Ατλέτικο - Ρεάλ, στο Μάνσεστερ έχουμε Σίτι - Γιουνάιτεντ..Από το σημερινό ομολογουμένος πλουσιότατο κουπόνι έχω ξεχωρίσει αρκετά σημεία.. Πάμε να τα δούμε.. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Σήμερα στην σελίδα μας στο Facebook θα αναρτηθεί διαγωνισμός για μια επίσημη εμφάνιση της ΠΑΕ Άρης


21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ MGA | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ


[13:30] ΡΟΜΑ - ΤΖΕΝΟΑ 2-3 ΓΚΟΛ

Η ομάδα της Ρώμης έχει στόχο ένα καλο Ευρωπαϊκό εισητήριο.. τι σημαίνει καλό εισητήριο; πρώτη τετράδα που οδηγεί στο Τσουλού.. είναι κοντά στην επίτευξη του στόχου με μόλις 2 βαθμούς διαφορά από την Αταλάντα.. αλλά για να παραμείνει εκεί θα πρέπει να κερδίσει την σκληρή Τζένοα που έχει μόλις 1 ήττα στις 6 τελευταίες αναμετρήσεις της..5/6 2-3 γκολ έχουν και οι δυο ομάδες στα τελευταία τους παιχνίδια..


[14:00] ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ - ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ UNDER 2.5

Τελικός είναι η αναμέτρηση για την γηπεδούχο Γούεστ Μπρόμ που αν θέλει να έχει πιθανότητες σωτηρίας θα πρέπει να πάρει το παιχνίδι απέναντι στη Νιουκαστλ.. που είναι 9 βαθμούς μπροστά.. η Νιουκαστλ από την άλλη με νίκη σήμερα μάλλον ξεμπερδεύει για τα καλά από την επικίνδυνη ζώνη..Σκλη αναμέτρηση περιμένω με λίγα γκολ..


[14:30] ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤ. - ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ Χ2(Δ)

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατι οι μπουκ δίνουν τόσο φαβορί την Φορτούνα.. μια ομάδα που φαίνετε να τα έχει παρατήσει με μόλις 1 νίκη στα τελευταία 6 παιχνίδια.. από την άλλη η Νυερμβέργη εκτός έδρας είναι εξαιρετική αλλά στα εντός τα έχει θαλασώσει.. Στοιχηματικά είμαι με την επιλογή του Χ2 σε διπλή ευκαιρεία.. για τους πιο ρισκαδόρους θα πήγαινα και με το διπλό.. εμένα με καλύπτει η απόδοση του Χ2..


[15:00] ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΛΑΜΙΑ OVER 2.5

Ο Ολυμπιακός είναι μακράν η πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος και κατα κοινή ομολογία δίκαια είναι στην 1η θέση..η Λαμία θα παλέψει στα playoff υποβιβασμου για την σωτηρία της.. Αν παίξει σοβαρά για ένα 30λεπτό ο Ολυμπιακός το Overάκι θα το πιάσουμε..


21+.Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114. Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ. Υπεύθυνο Παιχνίδι.


[16:00] ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - ΦΟΥΛΑΜ 2-3 ΓΚΟΛ

Η Λίβερπουλ είναι σε κατάσταση κατάρευσης.. δεν μπορεί να κερδίσει κανέναν στον πρωτάθλημα και το Ευρωπαϊκό εισητήριο απομακρύνεται.. καθώς πλέον είναι στην 7η θέση..βέβαια κανείς δεν μπορεί να μηδενίσει την ποιότητα των πρωταθλητών.. ίσως σήμερα να κάνουν την μεγάλη επιστροφή στις νίκες.. η Φούλαμ δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος καθώς έχει μόλις 1 ήττα στα 6 τελευταία.. στοιχηματικά είμαι με τα 2-3 γκολ..


[16:30] ΒΕΡΟΝΑ - ΜΙΛΑΝ G/G

Για να κερδίσεις την Βερόνα στην έδρα της θα πρέπει να σκοράρεις τουλάχιστον 2 γκολ..αυτό έχει δείξει η φετινή πορεία της.. επικίνδυνη ομάδα που κόβει βαθμούς ακόμη και απέναντι σε θηρία όπως η Γιουβέντους.. Για την Μίλαν το παιχνίδι είναι ορώσημο.. αν κερδίσει μένει ζωντανή στο κυνήγι του τίτλου.. αν χάσει βαθμούς.. χάνεται το όνειρο..


[16:30] ΚΟΛΩΝΙΑ - ΒΕΡΝΤΕΡ 2-3 ΓΚΟΛ

Μοιρασμένο παιχνίδι αυτό της Κολωνίας με την Βέρντερ.. η Κολωνία κατάφερε μεν να βγει απο την επικίνδυνη ζώνη αλλά προφανως δεν έχει ξεμπερδέψει μετρόντας 3 συνεχόμενες ήττες.. από την άλλη η Βέρντερ κινείτε στην μετριότητα και είναι ή του ύψους η του βάθους.. Δίνω και σε αυτή την αναμέτρηση πολλές πιθανότητες στα 2-3 γκολ..


[17:15] ΑΤΛΕΤΙΚΟ Μ. - ΡΕΑΛ Μ. Χ2(Δ)

Μόλις 2 νίκες στα τελευταία 6 επίσημα παιχνίδια για την Ατλέτικο η οποία χάνει την αβάντα που είχε για κατάκτηση του τίτλους.. κι αν η Μπάρτσα δεν έκανε γκέλες θα είχαν σφίξει ακόμη περισσότερο τα πράγματα.. η Ρεάλ που είναι τρένο στα τελευταία παιχνίδια..ξέρει πως με νίκη σήμερα μπαίνει κανονικά στο κόλπο της κατάκτησης.. στοιχηματικά θα πάω με το φτωχό ποσοστό του Χ2 στο οποίο όμως δίνω τις περισσότερες πιθανότητες..



[18:30] ΜΑΝΣΕΣΤΕΡ Σ. - ΜΑΝΣΕΣΤΕΡ Γ. Χ2(Δ)

Η απόδοση στον άσσο είναι δώρο για εμάς που πιστεύουμε πως θα σταματήσει σήμερα το σερί των 21 νικών για την Σίτι.. Γιατί το λέω αυτό; Καταρχην η Γιουνάϊτεντ έχει αποκτήση πελατειακές σχέσεις με την συμπολίτισα και συνήθως την κερδίζει ακόμη και εκτός..Δεύτερον με την χαμηλή απόδοση στον άσσο παίρνουμε εμείς καλή απόδοση στο Χ2.. οχι απλά καλέι εξαιρετική.. Ας μην ξεχνάμε πως η Γιουναϊτεντ έχει να χάσει πάνω από 10 εκτός έδρας αγώνες..


[19:30] ΠΑΟΚ - ΑΡΗΣ Χ2(Δ)

Δεν θα αναλύσω πολλά.. θα πω γιατι πιστεύω πως δεν θα χάσει ο Άρης..1ον δεν χάνει στην Τουμπα από τότε που ανέβηκε κατηγορία.. 2ον παίζει φέτος καλύτερο ποδόσφαιρο.. 3ον έχει μεγαλύτερο βάθος στον πάγκο.. 4ον παίζει χωρίς άνχος.. Στα θετικά για τον ΠΑΟΚ είναι μονάχα η ψυχολογία των κιτρίνων μετά την παροδία της Πέμπτης..


Καλη επιτυχία σε όλους και μην ξεχνάτε να παίζετε υπεύθηνα!

"Ο παίζων χάνει και πίνων μεθά.. "

*Oι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

133 Προβολές

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
stoiximan eikona.jpg
Stoiximan

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
pamestoiximaimage.jpg
pamestoixima_260x160.png

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
betback.png
bet365

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
BWIN Leaderboard_edited.jpg
Bwin

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
1200x800_edited.jpg
Betshop

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
400x1000_Right_edited.jpg
Sportingbet

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
Super Combo novibet_edited.jpg
Novibet

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
Στοιχηματικά νέα

Προγνωστικά Στοιχήματος
Καθημερινά η ομάδα του Kouvadomania.gr αναλύει και προτείνει σημεία από το ποδοσφαιρικό κουπόνι στοιχήματος. Τα προγνωστικά στοιχήματος είναι γραμμένα με απλό κατανοητό τρόπο και πολύ εύκολο να τα βρείτε μέσα στην ιστοσελίδα.
Τα προγνωστικά μας είναι είτε σε άρθρα με ανάλυση, είτε ως προτάσεις Quick Bet με προτεινόμενα σημεία και απόδοση σε πίνακα.


Προγνωστικά Στοιχήματος Ποδοσφαίρου
Στην Kouvadomania.gr θα βρείτε κατά κύριο λόγο προγνωστικά στοιχήματος ποδοσφαίρου, μας αρέσει το ποδόσφαιρο περισσότερο από κάθε άλλο άθλημα, παρόλα αυτά κάποιες φορές θα βρείτε και προγνωστικά άλλων αθλημάτων είτε μέσο συνεργασίας με κάποιον tipster είτε σε περιπτώσεις μεγάλων διοργανώσεων.

Προγνωστικά Στοιχήματος Quick Bet
Τα προγνωστικά στοιχήματος Quick Bet είναι ένας πίνακας προτάσεων ο οποίος ανανεώνεται σχεδόν καθημερινά και παρουσιάζει κάποιες βασικές προτάσεις της ομάδας της σελίδας μας χωρίς ανάλυση.
Ουσιαστικά μιλάμε για "γρήγορες" προβλέψεις. Συνήθως τα προγνωστικά αυτά συμβαδίζουν με τα άρθρα προγνωστικών στοιχήματος που θα βρείς στην σελίδα μας.


Προγνωστικά Στοιχήματος Bet Builder Τα προγνωστικά στοιχήματος Bet Builder δίνονται κυρίως σε σπουδαίες αναμετρήσεις είτε ενχώριες είτε μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων. Εκμεταλευόμαστε την δυνατότητα Bet Builder των στοιχηματικών και πρακτικά προτείνουμε για 1 συγκεκριμένη αναμέτρηση συνδυασμό σημείων. Τα προγνωστικά στοιχήματος Bet Builder είναι ιδιαίτερα διασκεδαστικά και συνήθως οι αποδόσεις που καταλήγουν είναι ιδιαίτερα αξιόλογες.

Θεωρία Στοιχήματος

Kouvadomania.gr

👉 Προγνωστικά Στοιχήματος. Αναλύσεις & Προβλέψεις για το Πάμε Στοίχημα. Προγνωστικά στοιχήματος δωρεάν καθημερινά. 
Oι καλύτερες προτάσεις για το πάμε στοίχημα, καθημερινά με ιστορικό προβλέψεων! Προγνωστικά Στοιχήματος - Τί παίζουμε στοίχημα σήμερα;
Προγνωστικά Στοιχήματος, δωρεάν προτάσεις για το στοίχημα. Προγνωστικά Bet Builder, προβλέψεις. Quick Bet!

bottom of page