top of page
  • Εικόνα συγγραφέαDanny

Εuropa League 2η αγωνιστική [Προγνωστικά 29/10]



Europa League προγνωστικά

Γειά σας φίλοι αναγνώστες, 29/10 σήμερα και στο κουπόνι δεσπόζει η αγωνιστική δράση της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League με ελληνικό ενδιαφέρον καθώς η ΑΕΚ φιλοξενεί την Λέστερ και ο ΠΑΟΚ φιλοξενείτε από τη Γρανάδα.. Προφανώς και στοιχηματικά θα ασχοληθώ αποκλειστικά με Europa League..

Πάμε να δούμε τα σημεία που ξεχώρισα..

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ UKGC | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ | Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ & ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ.


ΑΕΚ - ΛΕΣΤΕΡ UNDER 2.5

Η ΑΕΚ του Καρέρα έφαγε 3 γκολ μέσα στη Μπράγκα.. Το πρόβλημα βέβαια ήταν η εικόνα των παιχτών της.. αδιαφορία.. από διάφορους παίχτες που οδήγησε σε εύκολα γκολ.. Σήμερα το παιχνίδι είναι κομβικό για την Ευρωπαϊκή πορεία της ένωσης.. η Λέστερ είναι σε καλό φεγγάρι μετά το διπλό μέσα στο Λονδίνο (Άρσεναλ)..Στο δια ταύτα.. αν η ΑΕΚ του Καρέρα θέλει να έχει ελπίδες σήμερα πρέπει να παίξει άμυνα.. πάμε με το Under 2.5


ΛΙΛ - ΣΕΛΤΙΚ 2-4 ΓΚΟΛ

H ΛΙΛ είναι για 9 συνεχόμενα παιχνίδια αήττητη παρουσιάζοντας εξαιρετικό πρόσωπα.. είναι φορμαρισμένη και σκοράρει σε όλα της τα παιχνίδια.. από την άλλη η Σέλτικ κάνει κοιλιά έχοντας πλέον 3 συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς νίκη.. Δύσκολη αναμέτρηση για τους Σκωτσέζους.. Στοιχηματικά θεωρώ πως η επιλογή 2-4 γκολ μας καλύπτει..


ΣΙΒΑΣΠΟΡ - ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ UNDER 2.5

H ομάδα του Γιώργου Δώνη (Μακάμπι Τελ Αβιβ), ξεκίνησε με το δεξί της υποχρεώσεις στο Europa League κερδίζοντας την Καραμπακ με 1-0 εντός έδρας.. η Σίβασπορ προσπάθησε αλλά δεν τα κατάφερε μέσα στην Ισπανία χάνοντας 5-3 από την Βιγιαρεάλ.. θεωρώ πως ο Δώνης θα καθορίσει το ρυθμό της αναμέτρησης.. χαμηλό σκορ περιμένω..

21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ MGA | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ


ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ - ΒΟΛΦΣΜΠΕΡΓΚΕΡ 3-5 ΓΚΟΛ

Ομάδες που σκοράρουν κατα ρυπάς και τρώνε γκολ στα περισσότερα επίσημα τους παιχνίδια.. η επιλογή στο Over παίει πολύ χαμηλά ενώ αντίθετα τα 3-5 γκολ είναι μια στοιχηματική επιλογή αρκετά τίμια για την συγκεκριμένη αναμέτρηση..


ΓΡΑΝΑΔΑ - ΠΑΟΚ UNDER 2.5

Σε εξαιρετική φόρμα ειναι η ομάδα της Γρανάδας..με μόλις 1 ήττα στα τελευταία 10 της παιχνίδια.. ο ΠΑΟΚ δεν δείχνει να πατάει καλά όμως σιγα σιγά θα βρεί τα πατήματα του..Δύσκολη αναμέτρηση.. Γιατί; φαβορί μπορεί να είναι η Ισπανική ομάδα αλλά ο ΠΑΟΚ δεν είναι ομάδα που την κερδίζεις εύκολα.. το παιχνίδι θα κριθεί στην αμυντική λειτουργία της ομάδα της Θεσσαλονίκης.. Under 2.5 το βλέπω..Στα πρώτα παιχνίδια των μίλων η Γρανάδα κερδίσε μέσα στην Ολλανδία την Αϊντχοβεν με 1-2 ενώ ο ΠΑΟΚ έφερε 1-1 στην Τούμπα με την Ομόνοια..


21+.Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114. Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ. Υπεύθυνο Παιχνίδι.


ΚΛΟΥΖ - ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ 2-3 ΓΚΟΛ

Στα πρώτα παιχνίδια τους η Κλούζ έβγαλε διπλό μέσα στην Σόφια επί της ΤΣΣΚΑ Σόφιας, ενώ η Γιουνγκ Μποϊς έχασε στην έδρα της από την Ρόμα με 1-2.. μελετώντας τα στατιστικά των δυο ομάδων κατέληξα στην επιλογή των 2-3 γκολ.. κάπου εκεί θα πάει το παιχνίδι..


ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ - ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ G/G & OVER 2.5

Δεν εμπνέει εμπιστοσύνη η Λεβερκούζεν αμυντικά..καθώς δέχεται γκολ σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια της.. Βέβαια έχει ένα σερί 3 νικών σε όλες τις διοργανώσεις και βρίσκει με ευκολία την αντίπαλη εστία.. ήταν εξαιρετική απέναντι στην Άουσμπουργκ το Σουκού που μας πέρασε..η Σλάβια από την άλλη είναι ομάδα που τα παιχνίδια της παίζουν σε υψηλά σκορ αλλά σκοράρει κιόλας.. το G/G και Over είναι μια καλή επιλογή


ΑΡΣΕΝΑΛ - ΝΤΑΝΤΑΛΚ 2-4 ΓΚΟΛ

Η Άρσεναλ είναι προφανώς ανώτερη.. ο άσσος παίζει χαμηλά, το Over παίζει χαμηλά..η Ντάνταλκ απολαμβάνει την συμμετοχή και αυτό της φτάνει..αν πάρουμε σαν δεδομένο πως η Άρσεναλ θα παίξει επαγγελματικά και δεν δεχτεί γκολ.. τότε η επιλογή των 2-4 γκολ είναι με βάση την απόδοση ή πιο Value επιλογή..



*Oι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.


169 Προβολές

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
stoiximan eikona.jpg
Stoiximan

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
pamestoiximaimage.jpg
pamestoixima_260x160.png

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
betback.png
bet365

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
BWIN Leaderboard_edited.jpg
Bwin

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
1200x800_edited.jpg
Betshop

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
400x1000_Right_edited.jpg
Sportingbet

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
Super Combo novibet_edited.jpg
Novibet

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
Στοιχηματικά νέα

Προγνωστικά Στοιχήματος
Καθημερινά η ομάδα του Kouvadomania.gr αναλύει και προτείνει σημεία από το ποδοσφαιρικό κουπόνι στοιχήματος. Τα προγνωστικά στοιχήματος είναι γραμμένα με απλό κατανοητό τρόπο και πολύ εύκολο να τα βρείτε μέσα στην ιστοσελίδα.
Τα προγνωστικά μας είναι είτε σε άρθρα με ανάλυση, είτε ως προτάσεις Quick Bet με προτεινόμενα σημεία και απόδοση σε πίνακα.


Προγνωστικά Στοιχήματος Ποδοσφαίρου
Στην Kouvadomania.gr θα βρείτε κατά κύριο λόγο προγνωστικά στοιχήματος ποδοσφαίρου, μας αρέσει το ποδόσφαιρο περισσότερο από κάθε άλλο άθλημα, παρόλα αυτά κάποιες φορές θα βρείτε και προγνωστικά άλλων αθλημάτων είτε μέσο συνεργασίας με κάποιον tipster είτε σε περιπτώσεις μεγάλων διοργανώσεων.

Προγνωστικά Στοιχήματος Quick Bet
Τα προγνωστικά στοιχήματος Quick Bet είναι ένας πίνακας προτάσεων ο οποίος ανανεώνεται σχεδόν καθημερινά και παρουσιάζει κάποιες βασικές προτάσεις της ομάδας της σελίδας μας χωρίς ανάλυση.
Ουσιαστικά μιλάμε για "γρήγορες" προβλέψεις. Συνήθως τα προγνωστικά αυτά συμβαδίζουν με τα άρθρα προγνωστικών στοιχήματος που θα βρείς στην σελίδα μας.


Προγνωστικά Στοιχήματος Bet Builder Τα προγνωστικά στοιχήματος Bet Builder δίνονται κυρίως σε σπουδαίες αναμετρήσεις είτε ενχώριες είτε μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων. Εκμεταλευόμαστε την δυνατότητα Bet Builder των στοιχηματικών και πρακτικά προτείνουμε για 1 συγκεκριμένη αναμέτρηση συνδυασμό σημείων. Τα προγνωστικά στοιχήματος Bet Builder είναι ιδιαίτερα διασκεδαστικά και συνήθως οι αποδόσεις που καταλήγουν είναι ιδιαίτερα αξιόλογες.

Θεωρία Στοιχήματος

Kouvadomania.gr

👉 Προγνωστικά Στοιχήματος. Αναλύσεις & Προβλέψεις για το Πάμε Στοίχημα. Προγνωστικά στοιχήματος δωρεάν καθημερινά. 
Oι καλύτερες προτάσεις για το πάμε στοίχημα, καθημερινά με ιστορικό προβλέψεων! Προγνωστικά Στοιχήματος - Τί παίζουμε στοίχημα σήμερα;
Προγνωστικά Στοιχήματος, δωρεάν προτάσεις για το στοίχημα. Προγνωστικά Bet Builder, προβλέψεις. Quick Bet!

bottom of page