Stoiximan_Skin_newcamp_400x1000_left.jpg
  • Kouvadomania

Novibet: Διπλή Υποψηφιότητα στα EGR Operator Awards 2020Για ακόμα μία χρονιά η Novibet απέσπασε δύο σημαντικές υποψηφιότητες στα διεθνή βραβεία EGR Operator Awards, εκπροσωπώντας επάξια τη χώρα στο διεθνές στερέωμα του Online Gaming, ανάμεσα στους κορυφαίους του κλάδου. Ως υποψήφια στις κατηγορίες ‘Καλύτερο In-house Προϊόν | Best In-House Product’ και ‘Καλύτερο Πρόγραμμα Συνεργατών | Best Affiliate Program’, η Novibet συνεχίζει δυναμικά την ανοδική της πορεία της και το 2020.


Μετά τη βράβευση ως ‘Best non-English Language Affiliate Programme’ στα iGB Affiliate Awards 2020, τον περασμένο Φεβρουάριο, το Πρόγραμμα Συνεργατών της Novibet, διακρίνεται για ακόμα μία φορά, αποδεικνύοντας έμπρακτα τη βαρύτητα που αποδίδεται στο Affiliate Marketing σαν εργαλείο άμεσης επικοινωνίας και διάδρασης τόσο με το κοινό, όσο και με τους συνεργάτες (affiliates).


Παράλληλα, η υποψηφιότητα στην κατηγορία ‘Καλύτερο In-house Προϊόν | Best In-House Product’ αποτελεί μέγιστη αναγνώριση της στρατηγικής της Novibet, που διαχρονικά επενδύει στην υλοποίηση της δικής της ιδιόκτητης τεχνολογικής πλατφόρμας - η οποία αποτελεί και τη μοναδική Ελληνική Online Gaming Πλατφόρμα παγκοσμίως. Σχεδιασμένες και διαρκώς αναβαθμιζόμενες από κορυφαίους Έλληνες developers, η online πλατφόρμα και οι εφαρμογές κινητών της εταιρείας, υποστηρίζουν τις ανάγκες τόσο της εγχώριας όσο και της διεθνούς αγοράς, προσφέροντας στα μέλη της Novibet την εμπειρία παιχνιδιού… «όπως αυτοί θα ήθελαν να είναι!»


Τα EGR Operator Awards, γνωστά και ως τα Όσκαρ του Online Gaming, είναι η κορυφαία διοργάνωση βραβείων του κλάδου, παγκοσμίως. Φέτος, τα βραβεία αναμένεται να απονεμηθούν στις 11 και 12 Νοεμβρίου, μέσω online τελετής, τιμώντας για μία ακόμα χρονιά, τα κορυφαία ονόματα του χώρου.


Η Novibet ανεβαίνει συνεχώς στις προτιμήσεις του κοινού σε Ελλάδα, Αγγλία και Γερμανία, μέσα από το ανανεωμένο της site και app για Android και iOS, ενώ σχεδιάζει περαιτέρω επέκταση σε νέες αγορές στο προσεχές διάστημα.

21+. ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC. ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ. Η ΣΥΧΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777.

Stoiximan_Skin_newcamp_400x1000_right.jp

© Copyright 2020. Kouvadomania.net

Η Kouvadomania.net δεν προσφέρει στοιχήματα ή υπηρεσίες τυχερών παιχνιδιών, οποιουδήποτε είδους. Είναι αποκλειστικά ένα ενημερωτικό site που παρέχει συμβουλές για το στοίχημα, αυστηρά σε ενημερωτικό επίπεδο. προβλεψεις στοιχηματος παμε στοιχημα προβλεψεισ προγνωστικα στοιχηματοσ ποδοσφαιρου

Η Kouvadomania.net συνάπτει εμπορικές συμφωνίες με εταιρίες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους σύμφωνα με τις ισχύουσες νομοθεσίες των χωρών που προβάλλονται.

Οι υπηρεσίες των διαφημιζόμενων απευθύνονται μόνο στους επισκέπτες στων οποίων τον τόπο κατοικίας ή διαμονής η χρήση τέτοιων υπηρεσιών είναι νόμιμη και δεν συνιστά αξιόποινη πράξη. Απολαύστε το στοίχημα με υπευθηνότητα. Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ

Στην Kouvadomania.net πιστεύουμε πως το στοίχημα είναι μια συναρπαστική και διασκεδαστική εμπειρία για ενήλικους (άνω των 21 ετών), όταν παίζεται με μέτρο και υπεύθηνα.
21+ Παίξτε υπεύθυνα. Η συχνή συμμετοχή σε παίγνια ενέχει τον κίνδυνο εθισμού και απώλειας της περιουσίας. Γραμμή επικοινωνίας ΚΕΘΕΑ-ΑΛΦΑ: 2109237777.

Οι αποδόσεις σε παιχνίδια που υπάρχουν στην Kouvadomania.net, προσφέρονται αποκλειστικά και μόνο για την ενημέρωση των επισκεπτών του παρόντος ιστοχώρου και δεν αποτελεί εμπορική προώθηση/επικοινωνία των διαφημιζομένων.

  • Facebook
kethea.png