top of page
  • Εικόνα συγγραφέαDanny

Champions League is Back! [Προγνωστικά 20/10]


Προγνωστικά

Επιτέλους Champions League.. Απο σήμερα θα ξαναγεμίσουν τα μεσοβδόμαδα μας με Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και θα χορτάσουμε μπάλα ανάμεσα σε κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης.. το σημερινό μενού έχει 8 αναμετρήσει με τις 2 να διεξάγωνται στις 19:55 και τις υπόλοιπες στις 22:00.. Πάμε να δούμε τις προτάσεις μου για όλα τα σημερινά παιχνίδια..


Ο μεγάλος διαγωνισμός μετρητών της Novibet, το Novileague500*, έφτασε και μοιράζει απίστευτα έπαθλα*!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ UKGC | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ | Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ & ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ.


ZENIT - ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ G/G (1-2 ✔️)

Zενίτ και Κλάμπ Μπριζ συμμετέχουν σε έναν όμιλο με Λάτσιο και Ντόρτμουντ όπου η μάχη για την πρόκριση δεν θα τελειώσει εύκολα και θα έχει ενδιαφέρον.. η Ζενίτ είναι παραδοσιακά καλή στους ομίλους του Τσουλού.. η Κλάμπ Μπρίζ βρίσκεται σε εντυπωσιακή φόρμα στο πρωτάθλημα της έχοντας εύκολο γκολ και σήμερα δεν θα πέσει αμαχητή στην Αγ. Πετρούπολη.. Στοιχηματικά και με βάση την εικόνα των ομάδων θα πάω με το G/G

Novibet 1.78


NTINAMO KIEBOY - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ UNDER 2.5 (0-2 ✔️)

Όμιλος με ξεκάθαρο φαβορί την Γιουβέντους και την Μπαρτσελόνα με τις Ντινάμο Κιέβου και Φερεντσβάρος να προσπαθήσουν για το θαύμα ή την λογική διεκδίκηση της 3ης θέσης.. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι λοιπόν η Ντινάμο θα εξετάσει τις προσδοκίες της για το φετινό τσουλού.. η Γιουβέντους απέναντι της δεν είναι και στα καλύτερα της..με μόλις 2 νίκες σε 4 αναμετρήσεις.. η Ντινάμο έφτασε με το σπαθί της εδώ και είναι και πρωτοπόρος στο πρωτάθλημα της.. δύσκολο ματς για την Γιούβε.. Πολύ πιθανό Under 2.5

Novibet 1.86


ΛΑΤΣΙΟ - ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ G/G (3-1 ✔️)

Κακό το ξεκίνημα της Λάτσιο στο πρωτάθλημα με 3 συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς την γεύση της νίκης, από την άλλη έχουμε μια Ντόρτμουντ που παίζει κλασσικά επιθετικά και έχει 3 νίκες σε 4 αναμετρήσεις στην Bundesliga.. Το παιχνίδι θα έχει γκολ και απο τις δυο ομάδες κατα την γνώμη μου.. ήρθε η ώρα να ξυπνήσει λιγάκι η Λάτσιο

Novibet 1.51


21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ MGA | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ

ΛΕΙΨΙΑ - ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ 3-5 ΓΚΟΛ (2-0 ❌)

Η Λειψία είναι ξεκάθαρα ανώτερη ομάδα από την Μπασάκσεχιρ, αλλά ας ξεκινήσω λέγοντας σας πως ο συγκεκριμένος όμιλος έχει μέσα Παρί Σ.Ζ και Μάνσεστερ Γ..Πάμε τώρα στην αναμέτρηση.. η Μπασάκσεχιρ ξέρει οτι ο μόνος τρόπος να μπορέσει να σταθεί στο ματς είναι να παίξει άμυνα μπετόν αρμέ.. μπορεί;;; Δύσκολα.. το παιχνίδια θα έχει πολλά γκολ.. με την επιλογή 3-5 γκολ να είναι σε καλύτερη απόδοση από το Over 2.5

Novibet 1.78


MΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ 2-4 ΓΚΟΛ (5-1 ❌)

Το ότι η Μπάρτσα είναι ανώτερη δεν χωράει κουβέντα.. το ότι η Φερεντσβάρος ήταν εκληκτική στα προκριμματικά και μας κέρδισε όλους με τις εμφανισεις της επίσης δεν μπορεί να μην υπολογιστεί.. Δεν πιστεύω πως θα έχουμε διασυρμό της Φερεντσβάρος..η Μπάρτσα λογικά θα πάρει το παιχνίδι.. οι αποδόσεις όμως στον άσσο και στο Over 2.5 είναι κάκιστες.. ιδιαίτερα καλή βρήκα την απόδοση στα 2-4 γκολ..

Novibet 1.74


ΠΑΡΙ Σ.Ζ - ΜΑΝΣΕΣΤΕΡ Γ. 3-5 ΓΚΟΛ (1-2 ✔️)

ΓΚΟΛ και ΘΕΑΜΑ περιμένω στην συγκεκριμένη αναμέτρηση που προφανώς είναι και η ποιο σημαντική της ημέρας.. Η Παρί είναι φέτος αλλοπρόσαλλή με γκέλες αλλά και 15 γκολ στα τελευταία 4 παιχνίδια, η Μάνσεστερ από την άλλη είναι ομάδα των Over 2.5 αφού στα τελευταία της επίσημα παιχνίδια όλα έρχονται Over 2.5.. λόγο απόδοσης πάμε με τα 3-5 γκολ και αφήνουμε το Over 2.5 στην άκρη

Novibet 1.83

21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ UKGC | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ

ΡΕΝ - ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ G/G (1-1 ✔️)

Σε έναν όμιλο κατα την άποψη μου ιδιαίτερα δύσκολο η Ρεν με την Κράσνονταρ θα παλέψουν με τις Τσέλσι και Σεβίλλη για την πρόκριση.. και λέω θα παλέψουν καθώς δεν ξέρω αν μπορεί κάπως να πετάξει έξω από τώρα κάποιον.. η Ρεν έχει τρομερό ξεκίνημα στην Ligue 1 και είναι πρωτοπορός, η Κράσνονταρ που την είδαμε σε 2 παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ είναι επιθετικά εξαιρετική και έχει το γκολ μέσα/εξω με ευκολία.. Στο σημερινό παιχνίδι λοιπόν είναι πάρα πολύ πιθανό να σκοράρουν και οι δυο ομάδες..

Novibet 1.82


ΤΣΕΛΣΙ - ΣΕΒΙΛΛΗ G/G (0-0 ❌)

Μέτριο ξεκίνημα και για τις 2 ομάδες στο πρωτάθλημα τους.. Ο τρόπος που αγωνίζεται η Τσέλσι με οδηγεί στην επιλογή του G/G.. η Σεβίλλη είναι έμπειρη και μπορέι να σκοράρει εκτός έδρας.. Η λογική μου, μου λέει να πάω με το G/G επίσης..

Novibet 1.65

Καλή μας επιτυχία!

539 Προβολές

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
stoiximan eikona.jpg
Stoiximan

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
pamestoiximaimage.jpg
pamestoixima_260x160.png

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
betback.png
bet365

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
BWIN Leaderboard_edited.jpg
Bwin

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
1200x800_edited.jpg
Betshop

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
400x1000_Right_edited.jpg
Sportingbet

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
Super Combo novibet_edited.jpg
Novibet

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
Στοιχηματικά νέα

Προγνωστικά Στοιχήματος
Καθημερινά η ομάδα του Kouvadomania.gr αναλύει και προτείνει σημεία από το ποδοσφαιρικό κουπόνι στοιχήματος. Τα προγνωστικά στοιχήματος είναι γραμμένα με απλό κατανοητό τρόπο και πολύ εύκολο να τα βρείτε μέσα στην ιστοσελίδα.
Τα προγνωστικά μας είναι είτε σε άρθρα με ανάλυση, είτε ως προτάσεις Quick Bet με προτεινόμενα σημεία και απόδοση σε πίνακα.


Προγνωστικά Στοιχήματος Ποδοσφαίρου
Στην Kouvadomania.gr θα βρείτε κατά κύριο λόγο προγνωστικά στοιχήματος ποδοσφαίρου, μας αρέσει το ποδόσφαιρο περισσότερο από κάθε άλλο άθλημα, παρόλα αυτά κάποιες φορές θα βρείτε και προγνωστικά άλλων αθλημάτων είτε μέσο συνεργασίας με κάποιον tipster είτε σε περιπτώσεις μεγάλων διοργανώσεων.

Προγνωστικά Στοιχήματος Quick Bet
Τα προγνωστικά στοιχήματος Quick Bet είναι ένας πίνακας προτάσεων ο οποίος ανανεώνεται σχεδόν καθημερινά και παρουσιάζει κάποιες βασικές προτάσεις της ομάδας της σελίδας μας χωρίς ανάλυση.
Ουσιαστικά μιλάμε για "γρήγορες" προβλέψεις. Συνήθως τα προγνωστικά αυτά συμβαδίζουν με τα άρθρα προγνωστικών στοιχήματος που θα βρείς στην σελίδα μας.


Προγνωστικά Στοιχήματος Bet Builder Τα προγνωστικά στοιχήματος Bet Builder δίνονται κυρίως σε σπουδαίες αναμετρήσεις είτε ενχώριες είτε μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων. Εκμεταλευόμαστε την δυνατότητα Bet Builder των στοιχηματικών και πρακτικά προτείνουμε για 1 συγκεκριμένη αναμέτρηση συνδυασμό σημείων. Τα προγνωστικά στοιχήματος Bet Builder είναι ιδιαίτερα διασκεδαστικά και συνήθως οι αποδόσεις που καταλήγουν είναι ιδιαίτερα αξιόλογες.

Θεωρία Στοιχήματος

Kouvadomania.gr

👉 Προγνωστικά Στοιχήματος. Αναλύσεις & Προβλέψεις για το Πάμε Στοίχημα. Προγνωστικά στοιχήματος δωρεάν καθημερινά. 
Oι καλύτερες προτάσεις για το πάμε στοίχημα, καθημερινά με ιστορικό προβλέψεων! Προγνωστικά Στοιχήματος - Τί παίζουμε στοίχημα σήμερα;
Προγνωστικά Στοιχήματος, δωρεάν προτάσεις για το στοίχημα. Προγνωστικά Bet Builder, προβλέψεις. Quick Bet!

bottom of page