top of page
  • Εικόνα συγγραφέαDanny

Champions League [Προγνωστικά 27/10]


prognostika

Bραδιά αστέρων η αποψινή με 8 αναμετρήσεις για την 2η αγωνιστικώ των ομιλών.. Φουλά δράση, φουλ πρόγραμμα.. Θα σας δώσω την άποψη μου και για τα 8 σημερινά παιχνίδια.. Πάντως για να τα λέμε.. κρίμα για εχθές με 3/4 σημεία.. με την Μίλαν να μην κρατά τον 1 μέχρι τέλους.. Τέσπα.. συνεχίζουμε μάγκες μου.. Πάμε να δούμε τα σημεία μου για σήμερα..

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ UKGC | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ | Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ & ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ.


ΣΑΧΤΑΡ - ΙΝΤΕΡ Μ. 3-5 ΓΚΟΛ

Εντυπωσιακή ήταν την 1η αγωνιστική μέσα στη Μαδρίτη η Σαχτάρ καθώς πήρε μεγάλο διπλό με 2-3 και ρίχνοντας από το 1ο κιόλας ημίχρονο την Ρεάλ στο καναβάτσο.. (0-3 ημίχρονο).. από την άλλη η Ιντερ τα βρήκε σκούρα απέναντι στην Γκλάντμπαχ εντός έδρας με το παιχνίδι να λήγει 2-2 και τους Ιταλούς να αντιλαμβάνονται πως η πρόκριση δεν θα έρθει εύκολα σε αυτόν τον όμιλο.. διαφωνώ πολύ με την χαμηλή απόδοση στο διπλό.. βρίκσω όμως ευκαιρία στην επιλογή 3-5 γκολ..


ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ Μ. - ΜΠΑΓΕΡΝ Μ. G/G & OVER 2.5

H Μπάγερν μοιάζει και φέτος αχτύπητη..επιθετικά είναι πραγματικά ασταμάτητη και σκοράρει κατα ρυπάς χωρίς να υπολογίζει κανέναν αντίπαλο..η Λοκομοτιβ από την άλλη είναι μια πολύ καλή και φορμαρισμένη ομάδα που δεν είναι εύκολη λεια.. τι εννοώ;;; Θα σκοράρει απόψε κατα την άποψη μου.. ανοιχτο παιχνίδι περιμένω.. όπως ακριβώς και απέναντι στη Σαλτσμπουργκ που ακολούθησε τον ρυθμό και πήρε ισοπαλία 2-2..


ΠΟΡΤΟ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ UNDER 2.5

Η Πόρτο το πάλεψε μέσα στο Μάνσεστερ απέναντι στην Σίτι αλλά τελικά δεν μπόρεσα να αντέξει την επιθετική πίεση και ηττήθηκε με 3-1.. ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε ιδιαίτερα σοβαρός απέναντι στην Μαρσεϊγ και πήρε μια νίκη την οποία δικαιούτο στο τέλος του αγώνα.. η σημερινή αναμέτρηση είναι σπουδαία και για τις δυο ομάδες.. ο Ολυμπιακός με θετικό αποτέλεσμα θα γίνει το φαβορί για την κατάληψη της 2η θέσης.. η Πόρτο αν χάσει σήμερα βαθμούς θα μείνει αρκετά πίσω.. δύσκολο παιχνίδι.. σκληρό με λίγα γκολ το περιμένω με το Under να μοιάζει λογική επιλογή


21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ MGA | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ


ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ - ΡΕΑΛ Μ. OVER 2.5

Η Γκλάντμπαχ πήρε Χ μέσα στο Μιλάνο με 2-2 ενώ η Ρεάλ έχασε από την Σαχτάρ στην έδρα της.. πρακτικά η Ρεάλ παίζει με την πλάτη στον τοίχο.. θεωρώ πως το διπλό απέναντι στην Μπάρτσα το Σουκού που μας πέρασε δίνει ψυχολογική ανάσα στους Μαδριλένους.. η Μπορούσια του Γκλάντμπαχ θα πρέπει να κατέβει πολύ διαβασμένη.. Δύσκολα να μην δούμε πάνω από 2 γκολ στο ματς.. το Over 2.5 είναι η επιογή μου..


ΜΑΡΣΕΪΓ - ΜΑΝ ΣΙΤΙ ΝΟ ΒΕΤ

Αναμέτρηση στη οποία δεν μπόρεσα να βρω κάποιο σημείο με λογική απόδοση που να μου κλείνει το μάτι.. η Σίτι είναι προφανώς και το φαβορί αλλά γενικότερα οι αποδόσεις σε Over και διπλό είναι σε πολύ χαμηλά επίπεδα..


21+.Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114. Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ. Υπεύθυνο Παιχνίδι.


ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ 3-5 ΓΚΟΛ

Η Λίβερπουλ πήρε διπλό μέσα στον Αίαντα με 0-1 με δυσκολία.. η Μίντιλαντ διαλύθηκε στην έδρα της από την Αταλάντα με 0-4.. το παιχνίδι προφανώς και έχει φαβορί και αυτό είναι η Λίβερπουλ.. Τα 3-5 γκολ είναι η επιλογή μου και μάλιστα σε αρκετά τίμια απόδοση..


ΑΤΑΛΑΝΤΑ - ΑΓΙΑΞ UNDER 3.5

Η Αταλάντα ηττήθηκε το Σουκού από την Σαμπντόρια με 3-1 εντός έδρας.. ο Αγιαξ είναι μια εξαιρετικά σοβαρή ομάδα.. και ξέρει πως για να πάρει θετικό αποτέλεσμα θα πρέπει πάση θυσία να ρίξει τον ρυθμό της αναμέτρησης.. όπως ακριβώς έκανε και με την Λίβερπουλ.. το παιχνίδι οι περισσότεροι απο εσάς το σκέφτεστε για Over.. προσοχή.. είναι έξυπνη ομάδα ο Αίαντας.. για εμένα το Value σημείο είναι το Under 3.5 με εξαιρετική απόδοση..


ΑΤΛΕΤΙΚΟ Μ - ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ G/G & OVER 2.5

Ομάδα που έχει ξεχάσει την ήττα είναι η Σάλτσμπουργκ.. ένα εξαιρετικά δομημένο σύνολο που δεν μασάει απο μαγκιές και σκληρό παιχνίδι τύπου Σιμεόνε.. η Ατλέτικο μπορεί να είναι το φαβορί.. αλλά η Σάλτσμπουργκ μπορεί να κάνει την ζημιά.. το G/G και Over είναι η επιλογή μου..




*Oι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

243 Προβολές

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
stoiximan eikona.jpg
Stoiximan

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
pamestoiximaimage.jpg
pamestoixima_260x160.png

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
betback.png
bet365

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
BWIN Leaderboard_edited.jpg
Bwin

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
1200x800_edited.jpg
Betshop

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
400x1000_Right_edited.jpg
Sportingbet

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
Super Combo novibet_edited.jpg
Novibet

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
Στοιχηματικά νέα

Προγνωστικά Στοιχήματος
Καθημερινά η ομάδα του Kouvadomania.gr αναλύει και προτείνει σημεία από το ποδοσφαιρικό κουπόνι στοιχήματος. Τα προγνωστικά στοιχήματος είναι γραμμένα με απλό κατανοητό τρόπο και πολύ εύκολο να τα βρείτε μέσα στην ιστοσελίδα.
Τα προγνωστικά μας είναι είτε σε άρθρα με ανάλυση, είτε ως προτάσεις Quick Bet με προτεινόμενα σημεία και απόδοση σε πίνακα.


Προγνωστικά Στοιχήματος Ποδοσφαίρου
Στην Kouvadomania.gr θα βρείτε κατά κύριο λόγο προγνωστικά στοιχήματος ποδοσφαίρου, μας αρέσει το ποδόσφαιρο περισσότερο από κάθε άλλο άθλημα, παρόλα αυτά κάποιες φορές θα βρείτε και προγνωστικά άλλων αθλημάτων είτε μέσο συνεργασίας με κάποιον tipster είτε σε περιπτώσεις μεγάλων διοργανώσεων.

Προγνωστικά Στοιχήματος Quick Bet
Τα προγνωστικά στοιχήματος Quick Bet είναι ένας πίνακας προτάσεων ο οποίος ανανεώνεται σχεδόν καθημερινά και παρουσιάζει κάποιες βασικές προτάσεις της ομάδας της σελίδας μας χωρίς ανάλυση.
Ουσιαστικά μιλάμε για "γρήγορες" προβλέψεις. Συνήθως τα προγνωστικά αυτά συμβαδίζουν με τα άρθρα προγνωστικών στοιχήματος που θα βρείς στην σελίδα μας.


Προγνωστικά Στοιχήματος Bet Builder Τα προγνωστικά στοιχήματος Bet Builder δίνονται κυρίως σε σπουδαίες αναμετρήσεις είτε ενχώριες είτε μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων. Εκμεταλευόμαστε την δυνατότητα Bet Builder των στοιχηματικών και πρακτικά προτείνουμε για 1 συγκεκριμένη αναμέτρηση συνδυασμό σημείων. Τα προγνωστικά στοιχήματος Bet Builder είναι ιδιαίτερα διασκεδαστικά και συνήθως οι αποδόσεις που καταλήγουν είναι ιδιαίτερα αξιόλογες.

Θεωρία Στοιχήματος

Kouvadomania.gr

👉 Προγνωστικά Στοιχήματος. Αναλύσεις & Προβλέψεις για το Πάμε Στοίχημα. Προγνωστικά στοιχήματος δωρεάν καθημερινά. 
Oι καλύτερες προτάσεις για το πάμε στοίχημα, καθημερινά με ιστορικό προβλέψεων! Προγνωστικά Στοιχήματος - Τί παίζουμε στοίχημα σήμερα;
Προγνωστικά Στοιχήματος, δωρεάν προτάσεις για το στοίχημα. Προγνωστικά Bet Builder, προβλέψεις. Quick Bet!

bottom of page