top of page
  • Εικόνα συγγραφέαDanny

Champions League [Προγνωστικά 24/11]

Έγινε ενημέρωση: 25 Νοε 2020


Προγνωστικά σήμερα

Γειά σας φίλοι αναγνώστες, Champions League απόψε να μας κρατήσει λιγάκι συντροφιά μιας και έχουμε βαρεθεί τις ειδήσεις.. Υπομονή αδέρφια.. μπόρα είναι και θα περάσει.. Προσοχή θέλει και όλα θα πάνε καλά.. Πάμε να δούμε τα σημερινά μου προγνωστικά για τις αναμετρήσεις τις 4ης αγωνιστικής των ομίλων..


*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ UKGC | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ | Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ & ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ.


KΡΑΣΝΟΝΤΑΡ - ΣΕΒΙΛΛΗ OVER 2.5 (1-2✔️)

To πάλεψε στην ανδαλουσία η Κράσνονταρ χάνοντας εν τέλη με 3-2 από τους Σεβιλλιάνους..Το σημερινό παιχνίδι είναι ιδιαίτερα κρίσιμο για τις δυο ομάδες.. η μεν Σεβίλλη δεν θέλει να χάσει την επαφή με την πρώτη θέση στη μάχη που δίνει με Τσέλσι από την άλλη η Κράσνονταρ θέλει τουλάχιστον να καπαρώσει την 3η θέση και να διεκδικήσει μαθηματικά μέχρι τέλους την 2η.. Στοιχηματικά θα πάω με το Over 2.5..

ΡΕΝ - ΤΣΕΛΣΙ 2 & ΟVER 1.5 (1-2✔️)

H Ρεν είναι ντεφορμέ και δεν παρουσιάζει καθόλου καλή εικόνα σε πρωτάθλημα κει Ευρώπη.. η Τσέλσι από την άλλη πετάει.. όχι μόνο στο κομμάτι των αποτελεσμάτων αλλά και στο κομμάτι της επίθεσης.. Θα κερδίσουν σήμερα οι Λονδρέζοι και πολύ πιθανό να σκοράρουν και πάνω από 2 γκολ.. πιθανά σκορ για τους λάτρεις το 0-2 και το 1-2


ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ - ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ OVER 3.5 (3-0❌)

Χαμηλότερη των περιστάσεων φάνηκε η Μπρίζ στην έδρα της απέναντι στην Μπορούσια με το 0-3 να τα λέει όλα.. η μάχη όμως δεν έχει τελειώσει για τις 2 πρώτες θέσεις του ομίλου και η Κλάμπ Μπριζ θα τα δώσει όλα σήμερα.. μαρέσει η αξία της απόδοσης στο G/G.. δεν είναι άτρωτη η άμυνα της Μπορούσια και η Μπρίζ έχει καλή επιθετική γραμμή..


21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ MGA | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ


ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ OVER 2.5 (0-4✔️)

Η Μπαρτσελόνα μετράει 3/3 στους ομίλους.. η Ντινάμο έχει καταφέρει μόνο 1 ισοπαλία στα πρώτα 3 παιχνίδια.. το παιχνίδι στην Βαρκελώνη ήρθε 2-1 για τους Καταλανούς.. Over το βλέπω και σήμερα να πώ την αλήθεια.. βολεύουν τα εκτός έδρας την Μπαρτσελόνα.. η Ντινάμο μπορεί να σκοράρει για να βοηθήσει στο σημείο μας..


ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ - ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ 3-4 ΓΚΟΛ (2-1✔️)

Η Γιουβέντους είναι σαφώς ανώτερη.. η Φερεντσβάρος ως σταχτοπούτα ήταν άτυχη στην κλήρωση και έπεσε με τα "θηρία".. το σημερινό παιχνίδι θα έχει πάνω απο 2 γκολ.. οριακά το βλέπω στα 3-4 γκολ.. με πιθανά σκορ το 3-0 και το 4-0..


ΛΑΤΣΙΟ - ΖΕΝΙΤ 2-3 ΓΚΟΛ (1-0❌)

Ματσάρα με βαθμολογικό ενδιαφέρον αυτό της Λάτσιο με την Ζενίτ.. 1-1 ήρθαν στη Ρωσία οι δυο ομάδες.. παρόμοιο παιχνίδι περιμένω και σήμερα.. Η Λάτσιο ξέρει πως δεν μπορεί να ανοιχτεί πολύ στην επίθεση καθώς η Ζενίτ εκτός είναι επικίνδυνη.. στα 2-3 γκολ και το αποψινό παιχνίδι..


21+.Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114. Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ. Υπεύθυνο Παιχνίδι.


ΜΑΝΣΕΣΤΕΡ Γ. - ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ OVER 3.5 (4-1✔️)

Η Μπασάκσεχίρ κέρδισε την Μάνσεστερ και έβαλέ φωτιά στον όμιλο.. μια φωτιά που θα σβήσει μάλλον απότομα για τους Τούρκους σήμερα.. προβλέπω ξέσπασμα της Μάνσετσερ και συνολικά πάνω απο 3 γκολ στην αναμέτρηση και μάλιστα σε εξαιρετική απόδοση..


ΠΑΡΙ Σ.Ζ - ΛΕΙΨΙΑ G/G & OVER 2.5 (1-0❌)

Aν η Παρί χάσει βαθμούς σήμερα μένει πίσω για τις 2 πρώτες θέσεις του ομίλους.. η Λειψεία είναι ομαδάρα.. G/G και Over 2.5..



Καλη επιτυχία σε όλους και μην ξεχνάτε να παίζετε υπεύθηνα!

*Oι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

222 Προβολές

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
stoiximan eikona.jpg
Stoiximan

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
pamestoiximaimage.jpg
pamestoixima_260x160.png

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
betback.png
bet365

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
BWIN Leaderboard_edited.jpg
Bwin

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
1200x800_edited.jpg
Betshop

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
400x1000_Right_edited.jpg
Sportingbet

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
Super Combo novibet_edited.jpg
Novibet

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
Στοιχηματικά νέα

Προγνωστικά Στοιχήματος
Καθημερινά η ομάδα του Kouvadomania.gr αναλύει και προτείνει σημεία από το ποδοσφαιρικό κουπόνι στοιχήματος. Τα προγνωστικά στοιχήματος είναι γραμμένα με απλό κατανοητό τρόπο και πολύ εύκολο να τα βρείτε μέσα στην ιστοσελίδα.
Τα προγνωστικά μας είναι είτε σε άρθρα με ανάλυση, είτε ως προτάσεις Quick Bet με προτεινόμενα σημεία και απόδοση σε πίνακα.


Προγνωστικά Στοιχήματος Ποδοσφαίρου
Στην Kouvadomania.gr θα βρείτε κατά κύριο λόγο προγνωστικά στοιχήματος ποδοσφαίρου, μας αρέσει το ποδόσφαιρο περισσότερο από κάθε άλλο άθλημα, παρόλα αυτά κάποιες φορές θα βρείτε και προγνωστικά άλλων αθλημάτων είτε μέσο συνεργασίας με κάποιον tipster είτε σε περιπτώσεις μεγάλων διοργανώσεων.

Προγνωστικά Στοιχήματος Quick Bet
Τα προγνωστικά στοιχήματος Quick Bet είναι ένας πίνακας προτάσεων ο οποίος ανανεώνεται σχεδόν καθημερινά και παρουσιάζει κάποιες βασικές προτάσεις της ομάδας της σελίδας μας χωρίς ανάλυση.
Ουσιαστικά μιλάμε για "γρήγορες" προβλέψεις. Συνήθως τα προγνωστικά αυτά συμβαδίζουν με τα άρθρα προγνωστικών στοιχήματος που θα βρείς στην σελίδα μας.


Προγνωστικά Στοιχήματος Bet Builder Τα προγνωστικά στοιχήματος Bet Builder δίνονται κυρίως σε σπουδαίες αναμετρήσεις είτε ενχώριες είτε μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων. Εκμεταλευόμαστε την δυνατότητα Bet Builder των στοιχηματικών και πρακτικά προτείνουμε για 1 συγκεκριμένη αναμέτρηση συνδυασμό σημείων. Τα προγνωστικά στοιχήματος Bet Builder είναι ιδιαίτερα διασκεδαστικά και συνήθως οι αποδόσεις που καταλήγουν είναι ιδιαίτερα αξιόλογες.

Θεωρία Στοιχήματος

Kouvadomania.gr

👉 Προγνωστικά Στοιχήματος. Αναλύσεις & Προβλέψεις για το Πάμε Στοίχημα. Προγνωστικά στοιχήματος δωρεάν καθημερινά. 
Oι καλύτερες προτάσεις για το πάμε στοίχημα, καθημερινά με ιστορικό προβλέψεων! Προγνωστικά Στοιχήματος - Τί παίζουμε στοίχημα σήμερα;
Προγνωστικά Στοιχήματος, δωρεάν προτάσεις για το στοίχημα. Προγνωστικά Bet Builder, προβλέψεις. Quick Bet!

bottom of page