left-400x1000.png
  • Danny

Στοιχηματικές επιλογές ταμείου!


Αρχικά θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη για την απουσία μου εδώ και αρκετό καιρό, βλέπεται όμως ύπαρχουν κάποια πράγματα στη ζωή που δεν θες ποτε να τα ζήσεις .. αλλά η ριμάδα η μοίρα στα φέρνει.. Αυτή η αρρώστια.... Χτύπησε τη πόρτα μας και σημάδεψε τη μάνα μου και τωρα παλεύουμε για το καλύτερο με όπλο την ελπίδα, την προσευχή και τις ακτίνες... Ας μην σας μελανχολώ με τα δικά μου, θα προσπαθώ να γράφω όσο τον δυνατόν με μεγαλύτερη συχνότητα... πάμε να δούμε τα σημεία που ξεχώρισα για σήμερα..

1668 ΜΠΙΛΕΦΕΛΝΤ - ΣΑΝ ΠΑΟΥΛΙ 2

(Είναι αυτή η αναμέτρηση που ξεχωρίζουν τα αγόρια από τους άντρες, η Αρμίνια είναι ιστορική ομάδα αλλά φέτος δεν έχει βρεί πατήματα και βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία, από την άλλη η Σαν Πάουλι δείχνει φέτος ικανή να διεκδικήση μέχρι τέλους την μέγαλη επιστροφή στην Bundesliga.. παιχνίδι που αν βγει διπλό τότε πράγματι η Σάν Πάουλι και οι παίχτες της θα πιστεύουν στην άνοδο.. )

STOIXIMAN 2,70


1669 ΡΕΓΚΕΝΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ UNDER 2,5

(Σφιχτό παιχνίδι ανάμεσα σε δυο ομάδες που ξεχωρίζουν για την ποιότητα τους και την πολύ καλή αμυντική τους λειτουργία.. στοιχηματικά βρήκα ευκαιρία στο under 2,5.. αν τα πράγματα πάνε όπως τα περιμένω το σημείο θα έρθει..)

STOIXIMAN 2,02


1691 ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ - ΑΝΤΒΕΡΠ 2-3 ΓΚΟΛ

(Ο Μπόλονι έχει αναλάβει την Αντβέρπ και τα πηγαίνει περίφημα φέτος στο πρωτάθλημα διεκδικόντας ακόμη και τη 1η θέση[με νίκη σήμερα], η Σταντάρ από την άλλη είναι παραδοσιακά καλή και αήττητη φέτος στην έδρα της με δυο νίκες και δυο ισοπαλλίες.. δύσκολη αναμέτρηση για προγνωστικά με τα 2-3 γκολ να έχουν για εμένα τον πρώτο λόγο)

STOIXIMAN 2,05


758 ΝΑΝΤ - ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ 1

(Ευκαιρία για αναρίχηση στον βαθμολογικό πίνακα έχει η Ναντ που αντιμετωπίζει την κάκιστη φέτος Γκινγκάμπ.. η Νάντ δείχνει τη τελευταία εβδομάδα να βρίσκει φόρμα και πιστεύω πως εύκολα ή δύσκολα θα πάρει σήμερα τους 3 βαθμούς)

STOIXIMAN 1,80


769 ΠΑΡΜΑ - ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ 1

(Παιχνίδι παρόμοιο με το προηγούμενο, η Πάρμα είναι σαφως καλύτερη από την φιλοξενούμενη Φροζινόνε, όμως θα λέγαμε πως είναι αρκετά ασταθής.. παρόλα αυτά πιστεύω πως η Πάρμα έχει μια καλή ευκαιρία να πάρει τους 3 βαθμούς στην έδρα της απέναντι σε έναν κατώτερο αντίπαλο)

STOIXIMAN 2,05


965 ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΛΑΜΙΑ UNDER 2,5

(Xωρίς κάποιο σχόλιο απο πλευράς μου....)

STOIXIMAN 1,57


966 ΑΡΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1Χ(Δ)

(Ο Ολυμπιακός είναι κακός εκτός έδρας και γενικότερα δυσκολεύεται.. ο Άρης έχει ένα ανταγωνιστικό σύνολο και μπορεί να πάρει σήμερα βαθμό/ους.. οι αποδόσεις με οδηγούν στην επιλογή του 1Χ σε τίμια απόδοση..)

STOIXIMAN 1,85

139 προβολές
right-400x1000.png

© Copyright 2020. Kouvadomania.net

Η Kouvadomania.net δεν προσφέρει στοιχήματα ή υπηρεσίες τυχερών παιχνιδιών, οποιουδήποτε είδους. Είναι αποκλειστικά ένα ενημερωτικό site που παρέχει συμβουλές για το στοίχημα, αυστηρά σε ενημερωτικό επίπεδο. προβλεψεις στοιχηματος παμε στοιχημα προβλεψεισ προγνωστικα στοιχηματοσ ποδοσφαιρου

Η Kouvadomania.net συνάπτει εμπορικές συμφωνίες με εταιρίες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους σύμφωνα με τις ισχύουσες νομοθεσίες των χωρών που προβάλλονται.

Οι υπηρεσίες των διαφημιζόμενων απευθύνονται μόνο στους επισκέπτες στων οποίων τον τόπο κατοικίας ή διαμονής η χρήση τέτοιων υπηρεσιών είναι νόμιμη και δεν συνιστά αξιόποινη πράξη. Απολαύστε το στοίχημα με υπευθηνότητα. Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ

Στην Kouvadomania.net πιστεύουμε πως το στοίχημα είναι μια συναρπαστική και διασκεδαστική εμπειρία για ενήλικους (άνω των 21 ετών), όταν παίζεται με μέτρο και υπεύθηνα.
21+ Παίξτε υπεύθυνα. Η συχνή συμμετοχή σε παίγνια ενέχει τον κίνδυνο εθισμού και απώλειας της περιουσίας. Γραμμή επικοινωνίας ΚΕΘΕΑ-ΑΛΦΑ: 2109237777.

Οι αποδόσεις σε παιχνίδια που υπάρχουν στην Kouvadomania.net, προσφέρονται αποκλειστικά και μόνο για την ενημέρωση των επισκεπτών του παρόντος ιστοχώρου και δεν αποτελεί εμπορική προώθηση/επικοινωνία των διαφημιζομένων.

  • Facebook
kethea.png