left-400x1000.png
  • Kouvadomania

Στοίχημα στις εκλογές;Ναι!


Καλησπέρα αγαπημένοι μας αναγνώστες, είναι πραγματικότητα πως οι εκλογές αποτελούν πάντα την κορυφαία στιγμή της δημοκρατίας, φυσικά θεωρούμε πως είναι πολύ σημαντικό ο κάθε ένας απο εμάς να συμμετέχει με την ψήφο του.. Βέβαια ο κάθε ένας μας, έχει άποψη και προσωπική σκέψh για το ποιόν θα ψηφίσει και το αν θα ψηφίσει... Σήμερα όμως δεν θα ασχοληθούμε με αυτό... αλλά με το γεγονός πως πλέον μπορούμε να στοιχηματίσουμε και στις εκλογές;;; Απίστευτο κι όμως αληθινό στον Stoiximan.gr


Όταν πρωτοάκουσα για τη δυνατότητα στοιχηματισμού στις εκλογές μου φάνηκε ιδιαίτερα αστείο, αν όμως βλέπεις το στοίχημα ως διασκέδαση όπως εμείς τότε αξίζει τον κόπο να συνεχίζεις να διαβάσεις την ανάρτηση αυτή.. Σε τι μπορώ να στοιχηματίσω;

Πρώτο κόμμα, διαφορές κομμάτων, ποσοστά κομμάτων είναι κάποια απο τα σημεία όπου μπορείς να ρίξεις τη πρόβλεψη σου..


Με τι κριτίριο να επιλέξω σημείο;

Όπως είπαμε το στοίχημα στη πολιτική και συγκεκριμένα στις εκλογές αποτελεί περισσότερο fun bet κι όχι τρόπος να βγάλεις κάποιο κέρδος (άσχετα αν τελικά σου κάτσει η έμπνευση), άρα τα κριτήρια επιλογής σημείου μπορεί να είναι η έμπνευση σου και η δημοσκοπήσεις που μέχρι και τη στιγμή που γράφω συνεχίζουν να δημοσιεύονται..


Θα μας δώσεις κανα προγνωστικό;;

Οχιιιι... αυτό δεν πρόκειτε να το κάνω... όχι γιατί μασάω να ρισκάρω μια πρόβλεψη, αλλά γιατι όπως είπα θα παίξω για τον χαβαλέ και μόνο.. Τι θα κάνω για να σας βοηθήσω να επιλέξετε; Θα σας δώσω μια εικόνα από τις τελευταίες δημοσκοπήσεις και εύχομαι καλή επιτυχία!


Δημοσκόπηση Kapa Research

-Νέα Δημοκρατία 35,1%

-ΣΥΡΙΖΑ 24,6%

-ΚΙΝΑΛ 6,4%

-ΚΚΕ 4,7%

-ΧΑ 3,4%

-ΜέΡΑ25 3%

-Ελληνική Λύση 2,7%

Οι αναποφάσιστοι και τα λευκά – άκυρα φτάνουν στο 12,2%.


Δημοσκόπηση της Marc

-ΝΔ  35,7%  

-ΣΥΡΙΖΑ  24,7%

-Κίνημα Αλλαγής  6,1%

-ΚΚΕ 5,1%

-Χρυσή Αυγή 3,5%

-Ελληνική Λύση 3,4%

-Μέρα25 3%

-Πλεύση Ελευθερίας 1,7% -Ένωση Κεντρώων 1%

-Άλλο κόμμα 5,4%

-Άκυρο-Λευκό 1%

-«Δεν θα ψηφίσω» 1,2%

-«Δεν έχω αποφασίσει» 8,2%


Με 50,3%, οι ερωτηθέντες δηλώνουν ότι θέλουν μια κυβέρνηση ΝΔ είτε αυτοδύναμη είτε σε συνεργασία με άλλα κόμματα, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό για τον ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στο 28,5%.


Δες εδώ τις αποδόσεις στον Stoiximan


Σύμφωνα με την δημοσκόπηση της Marc, στην Βουλή θα μπουν σίγουρα 4 και πιθανότητα 7 κόμματα, καταλαμβάνοντας έδρες ως εξής:

158 έδρες η ΝΔ (από 151 έως 165) 76 έδρες ο ΣΥΡΙΖΑ (70-82) 20 έδρες το Κίνημα Αλλαγής (16-24) 15 έδρες το ΚΚΕ (12-18) 10 έδρες η Χρυσή Αυγή (0-13) 11 έδρες η Ελληνική Λύση (0-14) 10 έδρες το Μέρα25 (0-13)


Τα συμπεράσματα δικά σας λοιπόν και καλή επιτυχία στην στοιχηματική σας επιλογή! Να σας θυμίσω πως για στοίχημα στις εκλογές θα προτιμήσω τον Stoiximan

18 προβολές
right-400x1000.png

© Copyright 2020. Kouvadomania.net

Η Kouvadomania.net δεν προσφέρει στοιχήματα ή υπηρεσίες τυχερών παιχνιδιών, οποιουδήποτε είδους. Είναι αποκλειστικά ένα ενημερωτικό site που παρέχει συμβουλές για το στοίχημα, αυστηρά σε ενημερωτικό επίπεδο. προβλεψεις στοιχηματος παμε στοιχημα προβλεψεισ προγνωστικα στοιχηματοσ ποδοσφαιρου

Η Kouvadomania.net συνάπτει εμπορικές συμφωνίες με εταιρίες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους σύμφωνα με τις ισχύουσες νομοθεσίες των χωρών που προβάλλονται.

Οι υπηρεσίες των διαφημιζόμενων απευθύνονται μόνο στους επισκέπτες στων οποίων τον τόπο κατοικίας ή διαμονής η χρήση τέτοιων υπηρεσιών είναι νόμιμη και δεν συνιστά αξιόποινη πράξη. Απολαύστε το στοίχημα με υπευθηνότητα. Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ

Στην Kouvadomania.net πιστεύουμε πως το στοίχημα είναι μια συναρπαστική και διασκεδαστική εμπειρία για ενήλικους (άνω των 21 ετών), όταν παίζεται με μέτρο και υπεύθηνα.
21+ Παίξτε υπεύθυνα. Η συχνή συμμετοχή σε παίγνια ενέχει τον κίνδυνο εθισμού και απώλειας της περιουσίας. Γραμμή επικοινωνίας ΚΕΘΕΑ-ΑΛΦΑ: 2109237777.

Οι αποδόσεις σε παιχνίδια που υπάρχουν στην Kouvadomania.net, προσφέρονται αποκλειστικά και μόνο για την ενημέρωση των επισκεπτών του παρόντος ιστοχώρου και δεν αποτελεί εμπορική προώθηση/επικοινωνία των διαφημιζομένων.

  • Facebook
kethea.png