top of page
  • Εικόνα συγγραφέαDanny

Σαββατιάτικο κουπόνι [Προγνωστικά 05/12]

Έγινε ενημέρωση: 6 Δεκ 2020


Prognostika simera

Γειά σας φίλοι αναγνώστες, Σάββατο σήμερα και το κουπόνι έχει πολλά ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις που κρύβουν στοιχηματικές ευκαιρίες.. Πάμε να δούμε τα σημία που ξεχώρισα σήμερα! Εύχομαι να καλή "χημεία" σημείων στα δελτία σας!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ UKGC | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ | Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ & ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ.


ΣΠΕΤΣΙΑ - ΛΑΤΣΙΟ 2-3 ΓΚΟΛ (1-2✔️)

Η Σπέτσια είναι μια αξιόμαχη ομάδα που στέκεται καλά στο γήπεδο απέναντι σε καλύτερες ομάδες και συνήθως σκοράρει.. Όσον αφορά ο παιχνίδι με την Λάτσιο.. θεωρώ πως δεν θα είναι εύκολό απόφευμα για τους Λατσιάλι.. τα 2-3 γκολ είναι μια στοιχηματική επιλογή που πιστεύω πως θα επιβεβαιωθεί με πιθανά σκορ το 1-1 και το 0-2

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ - ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ G/G (2-2✔️)

Παιχνίδι που θα σκοράρουν και οι δυο ομάδες..και η προϊοστορία μεταξί τους αλλά και η φετινή εικόνα θα επιβεβαιώσουν το σημείο που προτείνω..


AΪΝΤΡΑΧΤ Φ. - ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ 1Χ(Δ) (1-1✔️)

H Φρανκφούρτη δεν χάνει εύκολα.. Μόνο η Μπάγερν κατάφερε να την κερδίσει.. η Μπορούσια δεν με πείθει γενικότερα.. Φαβορί δίνουν οι μπουκ την Μπορούσια.. Διαφωνώ.. θα πάω με το 1Χ σε διπλή ευκαιρία..


21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ MGA | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ


ΚΟΛΩΝΙΑ - ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ G/G (2-2✔️)

Η Βόλσφμπουργκ μαζί με την Λεβερκούζεν είναι αήτητες φέτος στην Bundesliga.. Στα υπέρ της Κολωνίας το διπλό μέσα στην Ντόρτμουντ αλλά και η προϊστορία στα εντός με την Βόφλσμπουργκ όπου μετρά 3 νίκες σε 3 τελευταίες εμφανίσεις.. η Κολωνία σκοράρει.. η Βόλφσμπουργκο σκοράρει.. G/G το σημείο μας


ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΡΗΣ G/G (2-2✔️)

Παιχνίδι που του 1Χ2 με ίσες πιθανότητες σε ολα τα σημεία και με σωστές αποδόσεις από τους μπουκ που μοιράζουν το ματς.. ο Άρης έχει καλή άμυνα και εξαιρετικά χαφ που δημιουργούν ευκαιρίες.. η απόδοση στο G/G είναι άκρως δελεαστική καθώς το 1-1 μου φαίνετε πολύ πιθανό σκορ.. πάω με το G/G


ΣΕΒΙΛΛΗ - ΡΕΑΛ Μ. G/G (0-1✖️)

Aλλοπρόσαλη η Ρεάλ στα τελευταία της παιχνίδια χωρίς καλή παρουσία σε Ισπανία και Ευρώπη.. το 0-4 της Σεβίλλης από την Τσέλσι μεσοβδόμαδα περιπλέκει ακόμη περισσότερο την κατάσταση.. Όπως και να έχει θεωρώ πως το παιχνίδι θα έχει γκολ και από τις 2 πλευρές..


21+.Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114. Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ. Υπεύθυνο Παιχνίδι.


ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ - ΤΟΡΙΝΟ 3-4 ΓΚΟΛ (2-1✔️)

Τοπικό ντέρμι στο Τορίνο.. φαβορί η Γιούβε αλλά η Τορίνο σκοράρει εκτός.. και οι περισσότερες αναμετρήσεις της είναι Over 2,5! Το παιχνίδι θα έχει πολλά γκολ.. στοιχηματικά νομίζω θα είμαστε εντάξει με την επιλογή των 3-4 γκολ..


ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ - ΜΑΝΣΕΣΤΕΡ Γ. G/G (1-3✔️)

Θα σκοράρουν και οι δυο απόψε.. φαβορί για τους μπουκ οι Μάνσεστερ.. δεν θα είναι όμως το παιχνίδι εύκολο όσο το δίνουν οι αποδόσεις..


ΜΠΑΓΕΡΝ - ΛΕΙΨΙΑ UNDER 3.5 (3-3✖️)

Σκοράρουν κατα ρυπάς και οι δυο με εξαιρετικές επιθετικές γραμμές..ΑΛΛΑ η προϊστορία των μεταξί τους παιχνιδιών φωνάζουν ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Είναι ντέρμπι.. μπορεί να μην μπουν πολλά γκολ.. Πάμε με το Under 3,5 να έχουμε ήσυχο το κεφάλι μας..



Καλη επιτυχία σε όλους και μην ξεχνάτε να παίζετε υπεύθηνα! "Ο παίζων χάνει και πίνων μεθά.. "

*Oι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

144 Προβολές

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
stoiximan eikona.jpg
Stoiximan

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
pamestoiximaimage.jpg
pamestoixima_260x160.png

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
betback.png
bet365

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
BWIN Leaderboard_edited.jpg
Bwin

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
1200x800_edited.jpg
Betshop

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
400x1000_Right_edited.jpg
Sportingbet

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
Super Combo novibet_edited.jpg
Novibet

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
Στοιχηματικά νέα

Προγνωστικά Στοιχήματος
Καθημερινά η ομάδα του Kouvadomania.gr αναλύει και προτείνει σημεία από το ποδοσφαιρικό κουπόνι στοιχήματος. Τα προγνωστικά στοιχήματος είναι γραμμένα με απλό κατανοητό τρόπο και πολύ εύκολο να τα βρείτε μέσα στην ιστοσελίδα.
Τα προγνωστικά μας είναι είτε σε άρθρα με ανάλυση, είτε ως προτάσεις Quick Bet με προτεινόμενα σημεία και απόδοση σε πίνακα.


Προγνωστικά Στοιχήματος Ποδοσφαίρου
Στην Kouvadomania.gr θα βρείτε κατά κύριο λόγο προγνωστικά στοιχήματος ποδοσφαίρου, μας αρέσει το ποδόσφαιρο περισσότερο από κάθε άλλο άθλημα, παρόλα αυτά κάποιες φορές θα βρείτε και προγνωστικά άλλων αθλημάτων είτε μέσο συνεργασίας με κάποιον tipster είτε σε περιπτώσεις μεγάλων διοργανώσεων.

Προγνωστικά Στοιχήματος Quick Bet
Τα προγνωστικά στοιχήματος Quick Bet είναι ένας πίνακας προτάσεων ο οποίος ανανεώνεται σχεδόν καθημερινά και παρουσιάζει κάποιες βασικές προτάσεις της ομάδας της σελίδας μας χωρίς ανάλυση.
Ουσιαστικά μιλάμε για "γρήγορες" προβλέψεις. Συνήθως τα προγνωστικά αυτά συμβαδίζουν με τα άρθρα προγνωστικών στοιχήματος που θα βρείς στην σελίδα μας.


Προγνωστικά Στοιχήματος Bet Builder Τα προγνωστικά στοιχήματος Bet Builder δίνονται κυρίως σε σπουδαίες αναμετρήσεις είτε ενχώριες είτε μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων. Εκμεταλευόμαστε την δυνατότητα Bet Builder των στοιχηματικών και πρακτικά προτείνουμε για 1 συγκεκριμένη αναμέτρηση συνδυασμό σημείων. Τα προγνωστικά στοιχήματος Bet Builder είναι ιδιαίτερα διασκεδαστικά και συνήθως οι αποδόσεις που καταλήγουν είναι ιδιαίτερα αξιόλογες.

Θεωρία Στοιχήματος

Kouvadomania.gr

👉 Προγνωστικά Στοιχήματος. Αναλύσεις & Προβλέψεις για το Πάμε Στοίχημα. Προγνωστικά στοιχήματος δωρεάν καθημερινά. 
Oι καλύτερες προτάσεις για το πάμε στοίχημα, καθημερινά με ιστορικό προβλέψεων! Προγνωστικά Στοιχήματος - Τί παίζουμε στοίχημα σήμερα;
Προγνωστικά Στοιχήματος, δωρεάν προτάσεις για το στοίχημα. Προγνωστικά Bet Builder, προβλέψεις. Quick Bet!

bottom of page