left-400x1000.png

Σαββατιάτικος πανικός
946 ΧΕΤΑΦΕ - ΣΟΣΙΕΔΑΔ GG

(Δύσκολο παιχνίδι για προβλέψεις με το σετ να είναι καλά μοιρασμένο. Η Χετάφε από τη μια παίζει καλά αλλά δεν έχει κάνει το Αλφόνσο Πέρες κάστρο και από την άλλη η Σοσιεδάδ παίζει πιο καλά εκτός παρά εντός.)

ΟΠΑΠ 2,00 / STOIXIMAN 2,08


1045 KEΡΚΥΡΑ - ΤΡΙΚΑΛΑ Χ2

(Σίγουρα είναι φαβορί η Κέρκυρα για νίκη απέναντι στα απογοητευτικά ως τώρα Τρίκαλα, αλλά οι Θεσσαλοί άλλαξαν διοίκηση έρχονται από την πρώτη του νίκη και αξίζει το ρίσκο του Χ2)

ΟΠΑΠ - / STOIXIMAN 2,651068 ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ - ΧΕΡΤΑ GG

(Θα πάω με το αμφισκόρ μιας και η Στουτγκάρδη θα το παλέψει στο σπίτι της να πάρει βαθμο-υς αλλά η Χέρτα έχει το πρώτο λόγο για το τρίποντο.)

ΟΠΑΠ 1,50 / STOIXIMAN 1,62


1077 ΜΠΟΛΤΟΝ - ΛΙΝΤΣ 2

(Θα πάει για τη νίκη η Λίντς απέναντι στη τραγική φέτος Μπόλτον ώστε να μπει στο εορταστικό πρόγραμμα φωτιά που ακολουθεί με ψυχολογία και σερί 5 νικών στη σειρά.)

ΟΠΑΠ 1,55 / STOIXIMAN 1,67


1410 ΓΟΥΛΒΣ - ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ GG

(Οι αποδόσεις αδικούν τη Μπόρνμουθ που μπορεί να μην τρέχει καλό σερί αλλά έβγαλε πρόγραμμα με τις μεγάλες της κατηγορίας αλλά πάλεψε όλα της τα ματς. Η Γούλβς από την άλλη μετράει 2 σερί νίκες και μπορεί να τις κάνει 3 αν όμως φέρει το ματς στο δικό της ρυθμό. ΑΝ η Μπόρνμουθ επιβάλει το ρυθμό της μπορεί να κάνει τη ζημιά.)

ΟΠΑΠ 1,68 / STOIXIMAN 1,70


1411 ΠΑΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 1

(Αλλαγή προπονητή στο Πανιώνιο που μπορεί να μην εντυπωσιάζει όσο άλλες χρονιές αλλά δεν τα πήγαινε τόσο άσχημα ώστε να απομακρυνθεί ο Ανιγκό. Ο ΠΑΣ από την άλλη θέλει επειγόντως βαθμούς ώστε να φύγει από τα χαμηλά στρώματα και να αποκτήσει ψυχολογία.)

ΟΠΑΠ 2,15 / STOIXIMAN 2,22


1446 ΦΟΥΛΑΜ - ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ 2

(Έχει πάρει φόρα η Γουέστ Χαμ το τελευταίο διάστημα και περιμένω να έχει ακόμα μια επικράτηση απέναντι σε μια κακή ομάδα που ακόμα και με τη πρόσληψη του Ρανιέρι δεν έχει αλλάξει την εικόνα της.)

ΟΠΑΠ 2,65 / STOIXIMAN 2,40


1458 ΣΙΟΝ - ΒΑΣΙΛΕΙΑ GG & OVER 2.5

(Ομάδες που σκοράρουν με μεγάλη ευκαιρία και παραδοσιακά τα μεταξύ τους ματς έχουν γκολ.)

ΟΠΑΠ - / STOIXIMAN 1,75

45 προβολές
right-400x1000.png

© Copyright 2020. Kouvadomania.net

Η Kouvadomania.net δεν προσφέρει στοιχήματα ή υπηρεσίες τυχερών παιχνιδιών, οποιουδήποτε είδους. Είναι αποκλειστικά ένα ενημερωτικό site που παρέχει συμβουλές για το στοίχημα, αυστηρά σε ενημερωτικό επίπεδο. προβλεψεις στοιχηματος παμε στοιχημα προβλεψεισ προγνωστικα στοιχηματοσ ποδοσφαιρου

Η Kouvadomania.net συνάπτει εμπορικές συμφωνίες με εταιρίες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους σύμφωνα με τις ισχύουσες νομοθεσίες των χωρών που προβάλλονται.

Οι υπηρεσίες των διαφημιζόμενων απευθύνονται μόνο στους επισκέπτες στων οποίων τον τόπο κατοικίας ή διαμονής η χρήση τέτοιων υπηρεσιών είναι νόμιμη και δεν συνιστά αξιόποινη πράξη. Απολαύστε το στοίχημα με υπευθηνότητα. Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ

Στην Kouvadomania.net πιστεύουμε πως το στοίχημα είναι μια συναρπαστική και διασκεδαστική εμπειρία για ενήλικους (άνω των 21 ετών), όταν παίζεται με μέτρο και υπεύθηνα.
21+ Παίξτε υπεύθυνα. Η συχνή συμμετοχή σε παίγνια ενέχει τον κίνδυνο εθισμού και απώλειας της περιουσίας. Γραμμή επικοινωνίας ΚΕΘΕΑ-ΑΛΦΑ: 2109237777.

Οι αποδόσεις σε παιχνίδια που υπάρχουν στην Kouvadomania.net, προσφέρονται αποκλειστικά και μόνο για την ενημέρωση των επισκεπτών του παρόντος ιστοχώρου και δεν αποτελεί εμπορική προώθηση/επικοινωνία των διαφημιζομένων.

  • Facebook
kethea.png