left-400x1000.png

Ματς για όλα τα γούστα863 ΑΟΥΕ - ΧΟΛΣΤΕΙΝ ΚΙΕΛ 2

(Αυτό που συμβαίνει με την Κίελ είναι πολύ περίεργο καθώς ενώ παίζει πολύ καλά, δεν καταφέρνει να πάρει τα αποτελέσματα. Η Άουε είναι φέτος πολύ μέτρια ομάδα και φαίνεται ότι θα παλέψει για την σωτηρία της. Νομίζω ότι σήμερα η Κίελ θα πάρει τη νίκη καθώς είναι πολύ καλύτερη ομάδα από την Άουε)

ΟΠΑΠ 2,35 / STOIXIMAN 2,45


894 ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΥΣΕΛΝΤΟΡΦ - ΣΑΛΚΕ 2

(Η Σάλκε πλέον έχει βρει για τα καλά τα πατήματα της και απέκτησε και ψυχολογία μετα τις νίκες επί της Μάιντζ για το πρωτάθλημα και της Λοκομοτίβ για το Τσάμπιονς Λιγκ. Από την άλλη η Φορτούνα Δείχνει να είναι από τις πιο αδύναμες ομάδες της κατηγορίας και δύσκολα θα καταφέρει να παραμείνει στην πρώτη κατηγορία. Θα πάω με το διπλό)

ΟΠΑΠ 1,90 / STOIXIMAN 2,12


1022 ΑΛΑΒΕΣ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 1Χ

(Πολλά τα προβλήματα για την Ρεάλ με την Λοπετέγκι πλέον να αμφισβητείτε έντονα καθώς το αγωνιστικό πρόσωπο της Βασίλισσας είναι πολύ κακό. Από την άλλη η Αλαβές φιγουράρει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας καθώς είναι μία πολύ σκληρή και δυνατή ομάδα η οποία μπορεί να βάλει δύσκολα στους παίκτες του Λοπετέγκι)

ΟΠΑΠ 2,80 / STOIXIMAN 3,05


1040 ΕΜΠΟΛΙ - ΡΟΜΑ 2

(Πολύ κακή η Έμπολι μέχρι στιγμής ενώ η Ρόμα έχει αρχίσει να ανεβαίνει. Διπλό)

ΟΠΑΠ 1,65 / STOIXIMAN 1,67


630 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 1

(Πρώτο πολύ δύσκολο τεστ για τον Παναθηναικό ο οποίος αντιμετωπίζει τον Αστέρα στην Τρίπολη. Ο Αστέρας διαθέτει εξαιρετική ομάδα και είναι πολύ δύσκολο να φύγει κάποια ομάδα από εκεί με θετικό αποτέλεσμα. Θεωρώ ότι ήρθε η ώρα του Παναθηναικού να κάνει την πρώτη του ήττα)

ΟΠΑΠ 2,25 / STOIXIMAN 2,25


1046 ΛΕΓΚΑΝΙΕΣ - ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ G/G

(Παιχίδι που είναι αναγκασμένες και οι δύο να το ψάξουν καθώς είναι στις τελευταίες θέσεις και με τις άμυνες που διαθέτουν και οι δύο νομίζω το g/g θα επιβεβαιωθεί)

ΟΠΑΠ 1,70 / STOIXIMAN 1,90


ΚΑΛΑ ΚΕΡΔΗ

182 προβολές
right-400x1000.png

© Copyright 2020. Kouvadomania.net

Η Kouvadomania.net δεν προσφέρει στοιχήματα ή υπηρεσίες τυχερών παιχνιδιών, οποιουδήποτε είδους. Είναι αποκλειστικά ένα ενημερωτικό site που παρέχει συμβουλές για το στοίχημα, αυστηρά σε ενημερωτικό επίπεδο. προβλεψεις στοιχηματος παμε στοιχημα προβλεψεισ προγνωστικα στοιχηματοσ ποδοσφαιρου

Η Kouvadomania.net συνάπτει εμπορικές συμφωνίες με εταιρίες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους σύμφωνα με τις ισχύουσες νομοθεσίες των χωρών που προβάλλονται.

Οι υπηρεσίες των διαφημιζόμενων απευθύνονται μόνο στους επισκέπτες στων οποίων τον τόπο κατοικίας ή διαμονής η χρήση τέτοιων υπηρεσιών είναι νόμιμη και δεν συνιστά αξιόποινη πράξη. Απολαύστε το στοίχημα με υπευθηνότητα. Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ

Στην Kouvadomania.net πιστεύουμε πως το στοίχημα είναι μια συναρπαστική και διασκεδαστική εμπειρία για ενήλικους (άνω των 21 ετών), όταν παίζεται με μέτρο και υπεύθηνα.
21+ Παίξτε υπεύθυνα. Η συχνή συμμετοχή σε παίγνια ενέχει τον κίνδυνο εθισμού και απώλειας της περιουσίας. Γραμμή επικοινωνίας ΚΕΘΕΑ-ΑΛΦΑ: 2109237777.

Οι αποδόσεις σε παιχνίδια που υπάρχουν στην Kouvadomania.net, προσφέρονται αποκλειστικά και μόνο για την ενημέρωση των επισκεπτών του παρόντος ιστοχώρου και δεν αποτελεί εμπορική προώθηση/επικοινωνία των διαφημιζομένων.

  • Facebook
kethea.png