top of page
  • Εικόνα συγγραφέαDanny

Κουπόνι Σαββάτου [Προγνωστικά 27/02]


Γειά σας φίλοι αναγνώστες, Σάββατο σήμερα αγαπητοί γκουρού του στοιχήματος.. Με ένα κουπονάκι αρκετά πλούσιο που μας δίνει την δυνατότητα να ξεχωρίσουμε κάποια πολύ ενδιαφέροντα σημεία.. Πάμε να τα δούμε παρέα..


21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ MGA | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ


[14:00] ANNOBEΡΟ - ΓΚΡΟΪΤΕΡ Φ. OVER 2.5

Ματσάρα στο Αννόβερο που για μένα ουσιαστικά κρίνει την πορεία των γηπεδούχων απο εδώ και πέρα..Με 42 βαθμούς η Γκρόϊτερ είναι 2η και κυνηγά επάξία την άνοδο.. το Αννόβερο έχει 33 και με νίκη μπαίνει στο κόλπο.. ομάδες που σκοράρουν στα παιχνίδια τους με το Over να έχει πάρα πολλές πιθανότητες..


[14:00] ΚΙΕΛ - ΑΟΥΕ 2-3 ΓΚΟΛ

Πολύ χαμηλά παίζει ο άσσος και αυτό ωφείλετε στα τελευταία εκτός αποτελέσματα της Άουε που δεν κατάφερε να σκοράρει.. στοιχηματικά βρίσκω αξία στην επιλογή των 2-3 γκολ..


[14:30] ΣΙΤΙ - ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ OVER 2.5

Mονόδρομος το over στη συγκεκριμένη δύσκολη αναμέτρηση, όπου η πρωτοπόρος και κουρασμένη λόγο Τσουλού Σίτι υποδέχεται την εξαιρετική φέτος Γούεστ Χαμ που κυνηγάει την πρώτη τετράδα και την έξοδο στο Τσουλού.. Θεωρώ πως θα μπούν τουλάχιστον 3 γκολ στον αγώνα..


[16:00] ΤΡΟΥΑ - ΑΖΑΞΙΟ 1

H πρωτοπόρος Τρουά έχει βάλει πλώρη για την επιστροφή της στην μεγάλη κατηγορία με 52 βαθμούς είναι 1η και δεν φαίνετε να αντιμετωπίζει προβλήματα καθώς παρατάσετε σοβαρή σε όλα τα παιχνίδια.. η Αζαξιό κινείτε στην μετριότητα και ο άσσος παίζε σε τίμια απόδοση..


21+.Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114. Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ. Υπεύθυνο Παιχνίδι.


[16:30] ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΧΕΡΤΑ Β. 1

Η σοβαρή Βόφλσμπουργκ δεν έχει να φοβηθεί τίποτα από την κακή φέτος Χέρτα.. έχω δει αναμετρήσεις και των 2 ομάδων και θεωώ πως αν η γηπεδούχοι πιάσουν ρυθμό θα καθαρίσουν το ματς.. το μόνο αρνητικό είναι οτι η Χέρτα θεωρεί πλέον όλα τα παιχνίδια τελικούς για να αποφύγει των υποβιβασμό..


[17:00] ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ - ΜΠΡΑΪΤΟΝ UNDER 2.5

Δύσκολο γκολ και για τις δυο ομάδες.. η άμυνα της Γούεστ Μπρομ είναι πανηγύρι ενώ από την άλλη η Μπραϊτον είναι πιο μετρημένη.. Θεωρώ το under λογική επιλογή γέρνω προς τα δεξία όσον αφορά τον νικητή..


[17:15] ΣΕΒΙΛΛΗ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 1Χ(Δ)

Με την εικόνα των δυο ομάδων απορώ γιατι ο μπουκ δίνει φαβορί την Μπάρτσα.. χάρη μας κάνει.. πάμε με το 1Χ και την Σεβίλλη που είναι φορμαρισμένη..


[19:00] ΜΠΟΛΟΝΙΑ - ΛΑΤΣΙΟ 2-3 ΓΚΟΛ

H Λάτσιο κινείτε στα Ευρωπαϊκά εισητήρια, είναι προφανώς πως αν θέλει να πετύχει τον στόχο να συμμετέχει και την νέα σεζόν στο Τσουλού θα πρέπει παιχνίδια απέναντι σε ομάδες όπως η Μπολόνια να τα κερδίζει.. Μπορεί; Δεν ξέρω γιατί η Μπολόνια είναι ιδιαίτερα μαχητική.. 2-3 γκολ περιμένω να δούμε..



[19:30] ΛΕΙΨΙΑ - ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ OVER 2.5

Κοιλιά κάνει η Γκλάντμπαχ στο πρωτάθλημα καθώς δεν μπορεί να σταυρώσει νίκη τις τελευταίες εβδομάδες.. από την άλλη η Λειψία είναι σε καλύτερο φεγγάρι και δίκαιο φαβορί της αναμέτρησεις.. παιχνίδι που θα έχει τουλάχιστον 3 γκολ..


[19:30] ΛΙΝΤΣ - ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ G/G OVER 2.5

Θα σκοράρουν και οι δυο ομάδες και θα βγει και over.. εξαιρετική η απόδοση στο σημείο..


Καλη επιτυχία σε όλους και μην ξεχνάτε να παίζετε υπεύθηνα!

"Ο παίζων χάνει και πίνων μεθά.. "

*Oι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

153 Προβολές

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
stoiximan eikona.jpg
Stoiximan

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
pamestoiximaimage.jpg
pamestoixima_260x160.png

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
betback.png
bet365

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
BWIN Leaderboard_edited.jpg
Bwin

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
1200x800_edited.jpg
Betshop

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
400x1000_Right_edited.jpg
Sportingbet

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
Super Combo novibet_edited.jpg
Novibet

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
Στοιχηματικά νέα

Προγνωστικά Στοιχήματος
Καθημερινά η ομάδα του Kouvadomania.gr αναλύει και προτείνει σημεία από το ποδοσφαιρικό κουπόνι στοιχήματος. Τα προγνωστικά στοιχήματος είναι γραμμένα με απλό κατανοητό τρόπο και πολύ εύκολο να τα βρείτε μέσα στην ιστοσελίδα.
Τα προγνωστικά μας είναι είτε σε άρθρα με ανάλυση, είτε ως προτάσεις Quick Bet με προτεινόμενα σημεία και απόδοση σε πίνακα.


Προγνωστικά Στοιχήματος Ποδοσφαίρου
Στην Kouvadomania.gr θα βρείτε κατά κύριο λόγο προγνωστικά στοιχήματος ποδοσφαίρου, μας αρέσει το ποδόσφαιρο περισσότερο από κάθε άλλο άθλημα, παρόλα αυτά κάποιες φορές θα βρείτε και προγνωστικά άλλων αθλημάτων είτε μέσο συνεργασίας με κάποιον tipster είτε σε περιπτώσεις μεγάλων διοργανώσεων.

Προγνωστικά Στοιχήματος Quick Bet
Τα προγνωστικά στοιχήματος Quick Bet είναι ένας πίνακας προτάσεων ο οποίος ανανεώνεται σχεδόν καθημερινά και παρουσιάζει κάποιες βασικές προτάσεις της ομάδας της σελίδας μας χωρίς ανάλυση.
Ουσιαστικά μιλάμε για "γρήγορες" προβλέψεις. Συνήθως τα προγνωστικά αυτά συμβαδίζουν με τα άρθρα προγνωστικών στοιχήματος που θα βρείς στην σελίδα μας.


Προγνωστικά Στοιχήματος Bet Builder Τα προγνωστικά στοιχήματος Bet Builder δίνονται κυρίως σε σπουδαίες αναμετρήσεις είτε ενχώριες είτε μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων. Εκμεταλευόμαστε την δυνατότητα Bet Builder των στοιχηματικών και πρακτικά προτείνουμε για 1 συγκεκριμένη αναμέτρηση συνδυασμό σημείων. Τα προγνωστικά στοιχήματος Bet Builder είναι ιδιαίτερα διασκεδαστικά και συνήθως οι αποδόσεις που καταλήγουν είναι ιδιαίτερα αξιόλογες.

Θεωρία Στοιχήματος

Kouvadomania.gr

👉 Προγνωστικά Στοιχήματος. Αναλύσεις & Προβλέψεις για το Πάμε Στοίχημα. Προγνωστικά στοιχήματος δωρεάν καθημερινά. 
Oι καλύτερες προτάσεις για το πάμε στοίχημα, καθημερινά με ιστορικό προβλέψεων! Προγνωστικά Στοιχήματος - Τί παίζουμε στοίχημα σήμερα;
Προγνωστικά Στοιχήματος, δωρεάν προτάσεις για το στοίχημα. Προγνωστικά Bet Builder, προβλέψεις. Quick Bet!

bottom of page