top of page

Και συνεχίζουμε με Champions League [Προγνωστικά 21/10]

Έγινε ενημέρωση: 22 Οκτ 2020


προγνωστικα στοιχηματος

Γειά σας φίλοι αναγνώστες, 5/8 σημεία είχα χθές.. για πρώτη ημέρα ομίλων καλά ήταν.. βγήκαν κάποιοι συνδυασμοί δελτίων.. επίσης βγήκε χθες και η τετράδα κόρνερ που δώσαμε στο Kouvadomania Καφενείο! Ιδιαίτερα ενδιαφέροντα και τα σημερινά παιχνίδια του Τσουλού και με ελληνικό ενδιαφέρον καθώς ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μαρσεϊγ.. Πάμε να δούμε τις σκέψεις μου για τα σημερινά παιχνίδια..

Ο μεγάλος διαγωνισμός μετρητών της Novibet, το Novileague500*, έφτασε και μοιράζει απίστευτα έπαθλα*!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ UKGC | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ | Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ & ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ.


ΡΕΑΛ Μ. - ΣΑΧΤΑΡ UNDER 3.5 (2-3❌)

Έστειλε στον κουβά, στοιχηματίες και φιλάθλους της η Ρεάλ το σουκού που μας πέρασε με την ήττα από την Καντίθ με 1-0.. η Σαχτάρ φέτος στο πρωτάθλημα της δεν πείθει.. ενώ η άμυνα της δέχεται γκολ με ευκολία.. το σημερινό ματσάκι παίζει χαμηλά στον άσσο ενώ επίσης χαμηλά είναι και το πολύ πιθανό Over 2.5.. το μόνο σημείο που βρίσκω αξία είναι το Under 3.5..στον ίδιο όμιλο έχουμε Ιντερ και Γκλάντμπαχ

Novibet 1.68


ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΜΟΣΧΑΣ UNDER 3.5 (2-2❌)

Σε έναν όμιλο όπου η Μπάγερν και η Ατλέτικο είναι τα μεγάλα φαβορί, η Σάλτσμπουργκ θέλει να μπει σφίνα.. βέβαια ας μην υποτιμάμε την εξαιρετικά φορμαρισμένη Λοκομοτίβ που μπορεί να κάνει ζημιές καθώς έχει πολύ καλή άμυνα και δύσκολα δέχεται γκολ.. όσον αφορά το σημερινό παιχνίδι.. η Σάλτσμπουργκ σκοράρει με ευκολία μεν.. αλλά δεν ξέρω πως θα τα πάει απέναντι στους σοβαρούς Ρώσους.. το Under 3.5 παίζει σε πολύ καλά επίπεδα..

Novibet 1.70


ΑΓΙΑΞ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ UNDER 3.5 (0-1✔️)

Μια αναμέτρηση που υπο κανονικές συνθήκες θα επέλεηα άλλο σημείό.. στον ίδιο όμιλο έχουμε την Αταλάντα και την Μίντιλαντ.. Η Λίβερπουλ δεν έχει νίκη στα τελευταία 3 επίσημα παιχνίδια της ενώ δέχεται πολλά γκολ.. βάλε και τον τραυματισμό του van dijk και έδεσε το γλυκό.. χαμηλή ψυχολογία για τους reds, απέναντι σε έναν Άγιαξ πολύ διαφορετικό απο πέρυσι.. η απόδοση στο Over 2.5 είναι αδιανόητη και δεν την καταλαβαίνω.. το ματς θα είναι σφιχτό κατα την γνώμη μου και δύσκολα θα πάμε σε 4 γκολ..

Novibet 1.87


21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ MGA | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ

ΜΑΝΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - ΠΟΡΤΟ NO BET

Δεν ξέρω πόσοι απο εσάς θα ασχοληθείτε με το συγκεκριμένο παιχνίδι που αφορά τον όμιλο του Ολυμπιακού και της Μαρσέϊγ.. η Μάνσεστερ Σίτι είναι φέτος πολύ αλλοπρόσαλη και δεν χαίρει εμπιστοσύνης..ενώ από την άλλη η Πόρτο δεν παρουσιάζεται επίσης σοβαρή.. με την ήττα εντός έδρας από την Μαρίτιμο το Σουκού να επιβεβαιώνει την κακή κατάσταση.. Μακρυά και αγαπημένοι


MΙΝΤΙΛΑΝΤ - ΑΤΑΛΑΝΤΑ 3-5 ΓΚΟΛ (0-4✔️)

Η διαστημική επιθετικά Αταλάντα, προσγειώθηκε άτσαλα στο Σαο Παολο της Νάπολι του Σουκού και δέχτηκε μια ωραιότατη 4άρα.. η Μίντιλαντ είναι ομάδα Over.. το Over παίζει χαμηλά.. άρα πάμε με την επιλογή των 3-5 γκολ.. ας ελπίσουμε να μην σεληνιαστούν η της Αταλάντα και φύγει το παιχνίδι στα 6+..

Novibet 1.79


ΜΠΑΓΕΡΝ Μ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ Μ. ΑΤΛΕΤΙΚΟ OVER 2.5 ΚΑΡΤΕΣ (4 κάρτες✔️)

Η Μπάγερν δείχνει πως και φέτος θα είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο.. γρήγορο.. και σκοράρει κατα ρυπάς χωρίς οίκτο.. αν εξαιρέσουμε την φάπα από την Χόφενχαϊμ είναι και απολύτος σταθερή στα αποτελέσματα της.. η Ατλέτικο τώρα του Σιμεόνε για να μπορέσει να επιβιώσει απόψε στην Αλιάντς Αρίνα θα πρέπει να παίξει αυτό που ξέρει καλύτερα.. ΑΜΥΝΑ.. ομως.. για να τα καταφέρει.. θα πρέπει να παίξει και αρκετά σκληρά.. 3 κάρτες τις έχουν στο νερό οι Μαδριλένοι και η απόδοση είναι εξαιρετική

Novibet 2.35

21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ UKGC | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ

ΙΝΤΕΡ - ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ 3-5 ΓΚΟΛ (2-2✔️)

Σκοράρει με ευκολία και δέχεται με ευκολία γκολ η Ίντερ στο πρωτάθλημα.. η Γκλάντμπαχ δεν ξεκίνησε καλά και δυσκολευεται να φανεί ανταγωνιστική στο φετινό πρωτάθλημα.. στατιστικά και οι δυο το δουλεύουν καλά το Over μόνο που σήμερα το Over 2.5 παίζει σε αποδόσεις χώμα.. δεν μου κάνει.. πάω με τα 3-5 γκολ..

Novibet 1.88


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΑΡΣΕΪΓ UNDER 2.5 (1-0✔️)

Σφιχτο παιχνίδι τακτικής περιμένω και απο τις δυο ομάδες που δεν θα ήθελαν να ξεκινήσουν με ήττα την φετινή μάχη των ομίλων.. η Σίτι μοιάζει φαβορί στον όμιλο αλλά η 2η θέση θα παιχτεί ανάμεσα σε Ολυμπιακό, Πόρτο και Μαρσεϊγ.. το Under 2.5 είναι η πιο λογική στοιχηματική επιλογή

Novibet 1.71

Καλή μας επιτυχία!

449 Προβολές

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
stoiximan eikona.jpg
Stoiximan

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
pamestoiximaimage.jpg
pamestoixima_260x160.png

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
betback.png
bet365

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
BWIN Leaderboard_edited.jpg
Bwin

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
1200x800_edited.jpg
Betshop

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
400x1000_Right_edited.jpg
Sportingbet

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
Super Combo novibet_edited.jpg
Novibet

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
Στοιχηματικά νέα

Προγνωστικά Στοιχήματος
Καθημερινά η ομάδα του Kouvadomania.gr αναλύει και προτείνει σημεία από το ποδοσφαιρικό κουπόνι στοιχήματος. Τα προγνωστικά στοιχήματος είναι γραμμένα με απλό κατανοητό τρόπο και πολύ εύκολο να τα βρείτε μέσα στην ιστοσελίδα.
Τα προγνωστικά μας είναι είτε σε άρθρα με ανάλυση, είτε ως προτάσεις Quick Bet με προτεινόμενα σημεία και απόδοση σε πίνακα.


Προγνωστικά Στοιχήματος Ποδοσφαίρου
Στην Kouvadomania.gr θα βρείτε κατά κύριο λόγο προγνωστικά στοιχήματος ποδοσφαίρου, μας αρέσει το ποδόσφαιρο περισσότερο από κάθε άλλο άθλημα, παρόλα αυτά κάποιες φορές θα βρείτε και προγνωστικά άλλων αθλημάτων είτε μέσο συνεργασίας με κάποιον tipster είτε σε περιπτώσεις μεγάλων διοργανώσεων.

Προγνωστικά Στοιχήματος Quick Bet
Τα προγνωστικά στοιχήματος Quick Bet είναι ένας πίνακας προτάσεων ο οποίος ανανεώνεται σχεδόν καθημερινά και παρουσιάζει κάποιες βασικές προτάσεις της ομάδας της σελίδας μας χωρίς ανάλυση.
Ουσιαστικά μιλάμε για "γρήγορες" προβλέψεις. Συνήθως τα προγνωστικά αυτά συμβαδίζουν με τα άρθρα προγνωστικών στοιχήματος που θα βρείς στην σελίδα μας.


Προγνωστικά Στοιχήματος Bet Builder Τα προγνωστικά στοιχήματος Bet Builder δίνονται κυρίως σε σπουδαίες αναμετρήσεις είτε ενχώριες είτε μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων. Εκμεταλευόμαστε την δυνατότητα Bet Builder των στοιχηματικών και πρακτικά προτείνουμε για 1 συγκεκριμένη αναμέτρηση συνδυασμό σημείων. Τα προγνωστικά στοιχήματος Bet Builder είναι ιδιαίτερα διασκεδαστικά και συνήθως οι αποδόσεις που καταλήγουν είναι ιδιαίτερα αξιόλογες.

Θεωρία Στοιχήματος

Kouvadomania.gr

👉 Προγνωστικά Στοιχήματος. Αναλύσεις & Προβλέψεις για το Πάμε Στοίχημα. Προγνωστικά στοιχήματος δωρεάν καθημερινά. 
Oι καλύτερες προτάσεις για το πάμε στοίχημα, καθημερινά με ιστορικό προβλέψεων! Προγνωστικά Στοιχήματος - Τί παίζουμε στοίχημα σήμερα;
Προγνωστικά Στοιχήματος, δωρεάν προτάσεις για το στοίχημα. Προγνωστικά Bet Builder, προβλέψεις. Quick Bet!

bottom of page